Αρχική » Δεσύλλας: «Απαραίτητη η πρόοδος με Πανσερραϊκό – Όσα δουλεύει ο Αλόνσο»

Δεσύλλας: «Απαραίτητη η πρόοδος με Πανσερραϊκό – Όσα δουλεύει ο Αλόνσο»

by admin

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό και όλα όσα δουλεύει ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ανέφερε τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει να δείξει η ομάδα πρόοδο, παίρνοντας, φυσικά, το νικηφόρο αποτέλεσμα στο εν λόγω ματς.

“Ο Παναθηναϊκός πρέπει πρώτα να νικήσει και στη συνέχεια να δείξει βελτίωση και πρόοδο στο ματς αυτό προτού μπει στη νέα σειρά των ντέρμπι. Εκεί στοχεύει ο Ντιέγκο Αλόνσο και όλοι στην ομάδα. Ο Ουρουγουανός δούλεψε σήμερα πολύ στο κομμάτι της τακτικής και στην ανάπτυξη και δεν αποκλείεται σιγά σιγά να βάζει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τώρα τον Αλόνσο είναι να βγάλει η ομάδα περισσότερο πράγματα δημιουργικά, έχοντας, φυσικά, την ποιότητα να το κάνει”.

Επίσης, ο Δεσύλλας μίλησε για την απαραίτητη χημεία που πρέπει να βρεθεί κυρίως στη μεσαία γραμμή και την τριάδα που θα χρησιμοποιεί ο Αλόνσο.

Τέλος, αναφερόμενος στα θέματα Βέρμπιτς και Βιλένα υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ακόμα, τονίζοντας ότι η αγορά των Εμιράτων είναι ανοικτή και προσθέτοντας ότι αν ένας από τους δυο έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει κάτι, αυτός είναι ο Ολλανδός χαφ.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like