Αρχική » Δέχθηκε γροθιά σε κολεγιακό αγώνα ο Ντέρικ Γουάιτ των Σέλτικς

Δέχθηκε γροθιά σε κολεγιακό αγώνα ο Ντέρικ Γουάιτ των Σέλτικς

by admin

Θύμα επίθεσης έπεσε ο Ντέρικ Γουάιτ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ως φίλαθλος σε κολεγιακό αγώνα φούτμπολ. Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο γκαρντ των Σέλτικς είχε μία έντονη συζήτηση με οπαδούς του Κολοράντο Στέιτ, με έναν από αυτούς μάλιστα να του ρίχνει γροθιά.

Ο λόγος του επεισοδίου δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο πιθανώς σχετίζεται με το γεγονός ότι ο χρυσός ολυμπιονίκης του Παρισιού έχει φοιτήσει στο κολέγιο του Κολοράντο, που έχει παραδοσιακή αντιπαλότητα με το Κολοράντο Στέιτ.

Ο Γουάιτ έγινε έξαλλος και αποπειράθηκε να ανταποδώσει, ωστόσο επενέβησαν ψυχραιμότεροι ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν έχει κατατεθεί κάποια μήνυση από οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές.

O 30χρονος άσος είχε ένα ονειρεμένο καλοκαίρι, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Λέικερς, το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ υπέγραψε και τετραετή επέκταση συμβολαίου για 125,9 εκατ. ευρώ. Στην τελευταία σεζόν είχε 15,2 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1,2 κοψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like