Αρχική » Γκραντ: «Παίζουμε καλύτερα υπό πίεση»

Γκραντ: «Παίζουμε καλύτερα υπό πίεση»

by admin

Ο Τζέριαν Γκραντ τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπρεπε να βγάλουν την περηφάνια τους στον τρίτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε στο ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ζήτησε ίδια εικόνα και στον τέταρτο τελικό την ερχόμενη Τετάρτη κι αναφέρθηκε στην ένταση στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Για το ότι παίζουν καλά όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο: «Νομίζω ότι παίζουμε καλύτερα με ‘την πλάτη στον τοίχο’. Και το δείξαμε σήμερα».

Για το αν έπαιξαν και για την περηφάνια και την τιμή τους στο παιχνίδι: «Φυσικά, ήταν και λίγο από αυτό. Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη σειρά. Όλα ξεκινούν από αυτό το ένα παιχνίδι, έχουμε δουλειά. Κι ο προπονητής κι οι παίκτες ξέρουμε τι δεν κάναμε σωστά στα προηγούμενα ματς και τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στο ΣΕΦ: «Απλά, πρέπει να διατηρήσουμε την εικόνα μας. Ξέρουμε πως είναι το περιβάλλον κι έχουμε νικήσει παλιότερα εκεί. Είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για την ένταση στο φινάλε: «Έτσι είναι αυτά. Δεν είναι εύκολο στο τέλος του παιχνιδιού. Να βρίσκονται όλοι κοντά. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος να παίξω στο ΣΕΦ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like