Αρχική » Για δεύτερη σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Σεϊρεκίδης

Για δεύτερη σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Σεϊρεκίδης

by admin

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Στέλιο Σεϊρεκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στον πάγκο του Δικεφάλου, ύστερα από την περσινή πετυχημένη χρονιά, στην οποία ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επιστρέφοντας στους τίτλους ύστερα από επτά χρόνια.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Υπεύθυνο των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους και την ανανέωση συνεργασίας μας. Προερχόμαστε από μία πετυχημένη σεζόν, με την κατάκτηση του κυπέλλου και της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ευελπιστώ ότι η ομάδα και τη νέα σεζόν θα έχει τους ίδιους στόχους. Γίνεται μία προσπάθεια να είμαστε πάλι στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του πρωταθλήματος. Το πλάνο μας θα είναι ξεκάθαρο, δημιουργώντας μία μίξη έμπειρων παικτών, μαζί με νέους ταλαντούχους παίκτες, έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like