Αρχική » Γεωργία – Πορτογαλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γεωργία – Πορτογαλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η Γεωργία ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση, απέναντι στην πρωτοπόρο Πορτογαλία.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Βέλτινς Αρένα», (50.000), Γκεζελκίρχεν.
  • Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ.
  • Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν, σε φιλική αναμέτρηση, με τους Πορτογάλους να επικρατούν με 2-0.

Ρεπορτάζ Γεωργίας

Είχε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά της και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από την Τσεχία. Έτσι, παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης. Άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πέναλτι. Οι Τσέχοι ισοφάρισαν στο 59ο λεπτό και είχαν τις φάσεις για να πάρουν το παιχνίδι. Βέβαια, και η Γεωργία είχε την ευκαιρία της στην τελευταία φάση του αγώνα να κλέψει το τρίποντο, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον ψάχνει μόνο νίκη απέναντι στην Πορτογαλία.

Stat attack: Μετράει δώδεκα goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μαμαρντασβίλι – Κβερκβελιγια, Κάσια, Ντβάλι – Κακαμπάτζε, Μεκβαμπισβίλι, Κοτσορασβίλι, Τσιταϊσβίλι – Νταβιντασβίλι, Κβαραχτσέλια – Μικαουτάτζε.

Ρεπορτάζ Πορτογαλίας

Ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τουρκία. Δεν άφησε κανένα περιθώριο και επικράτησε άνετα με 3-0. Άνοιξε το σκορ με τον Σίλβα στο 21ο λεπτό και επωφελήθηκε από το αυτογκόλ του Ακαϊντίν για να διπλασιάσει τα τέρματά της, επτά λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο μέρος, ο Μπρούνο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Έτσι, οι Πορτογάλοι εξασφάλισαν την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο.

Stat attack: Μετράει επτά goal/goal στα τελευταία 20 ματς.

Απουσίες: Εκτός ο τιμωρημένος Λεάο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόστα – Σεμέδο, Α. Σίλβα, Ντίας, Κανσέλο – Νέβες, Παλίνια – Μ. Σίλβα, Φερνάντες, Φέλιξ – Ρονάλντο.

Γεωργία – Πορτογαλία προγνωστικά

Το βαθμολογικό κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα στην πλευρά της Γεωργίας. Η Πορτογαλία έχει προκριθεί και μάλιστα έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο. Ακόμα κι αν δούμε ροτέισον από τους Πορτογάλους, το κίνητρο είναι αυξημένο για της ρεζέρβες, ενόψει νοκ άουτ παιχνιδιών. Φυσικά, πρέπει να λάβουμε υπόψη και τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Καλό θα ήταν λοιπόν να απέχουμε από σημεία και να προτιμήσουμε να ποντάρουμε στα γκολ. Στηρίζομαι στο κίνητρο των Γεωργιανών και στην ποιότητα των Πορτογάλων για το αμφίτερμα που προσφέρεται σε απόδοση 1.84 στη Novibet

  • Στα ειδικά παικτών ξεχωρίζει ο τερματοφύλακα της Γεωργίας, Μαμαρντασβίλι. Οι δυνατότητές του είναι δεδομένες και τις απέδειξε στο παιχνίδι με την Τσεχία. Το over 3,5 στις αποκρούσεις του Γεωργιανού προσφέρεται σε απόδοση 1.87 στη Novibet.

Euro – 26/06/2024 22:00

Γεωργία – Πορτογαλία

Goal / goal

1,84

Euro – 26/06/2024 22:00

Γεωργία – Πορτογαλία

Μαμαρντασβίλι over 4,5 αποκρούσεις

1,87

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like