Αρχική » Γεμίζει μοντέλα και TikTokers το νέο Survivor! – Koubanezos.gr

Γεμίζει μοντέλα και TikTokers το νέο Survivor! – Koubanezos.gr

by admin

Διαφορετικός αναμένεται να είναι ο φετινός κύκλος του Survivor, με την παραγωγή να έχει επιλέξει παίκτες που θα… τραβήξουν όλα τα βλέμματα στη σεζόν.

Προ των πυλών βρίσκεται ο νέος κύκλος του Survivor, ο οποίος θα είναι διαφορετικός, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να ανέβουν τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν, θα είναι Youtubers, influencers, αλλά και tiktokers.

Όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι θα ξεκινήσει σε λίγε ημέρες, καθώς η πρεμιέρα του φέτος προγραμματίστηκε νωρίτερα από το προβλεπόμενο, ωστόσο δεν έχει συμπληρωθεί η λίστα με όλα τα ονόματα του παιχνιδιού, καθώς η παραγωγή έχει ακόμη κάποιες συναντήσεις να κάνει. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει γνωστά πέντε άτομα που έχουν κάνει συζητήσεις με τον Τούρκο παραγωγό και το πιο πιθανό σενάριο τους θέλει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τις δίδυμες αδερφές Βίκυ και Μαίρη Πετεινάρη που έγιναν γνωστές από τα Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά, τα οποία διοργανώνει ο Νίκος Μπάμπαλης κάθε χρόνο και είχαν συμμετάσχει πριν μερικούς μήνες στο Bolivar, με την πρώτη να κερδίζει τον τίτλο της Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024 και την αδελφή της να αναδεικνύεται Σταρ TopModel.gr Ελληνικά Καλλιστεία. Έχουν καταγωγή από την Καλαμάτα. Η Βίκυ ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ η αδελφή της Μαρία ξεκίνησε κι εκείνη τα πρώτα της βήματα, ενώ παράλληλα είναι και αθλήτρια βόλεϊ.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε συμμετάσχει στο GNTM και τώρα έρχεται να… ταράξει τα νερά του Survivor. Έχει καταγωγή από την Πάτρα και δηλώνει ένα αρκετά αισιόδοξο άτομο παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Επόμενη στη λίστα είναι η Μαρία Λυμπεροπούλου, η οποία είναι 23 ετών φοιτήτρια και έχει ένα… γεμάτο προφίλ στο Instagram με ταξίδια και φωτογραφίες από κάθε μεριά της Ελλάδος και του πλανήτη γενικότερα.

Τέλος, το πέμπτο όνομα που έγινε γνωστό είναι αυτό του Ορφεα Γενκιανίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται αρκετά στο Tik Tok και έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ασχολείται επαγγελματικά με την κολύμβηση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like