Αρχική » Γαλλία – Ιταλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γαλλία – Ιταλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με «τιτανομαχία» ξεκινάει το δεύτερο γκρουπ της πρώτης κατηγορίας του Nations League, καθώς η Γαλλία φιλοξενεί την Ιταλία σε ένα ματς για… γερά νεύρα.

ΓΑΛΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Parc des Princes», (48.229), Παρίσι
  • Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ
  • Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο παρελθόν, η Γαλλία μετράει επτά νίκες, η Ιταλία τέσσερις και ένα ματς έληξε ισόπαλο αντίστοιχα.
  • Στις τελευταίες τρεις μεταξύ τους φιλικές αναμετρήσεις, επιβεβαιώθηκε το Goal/goal & Over 2,5.

Ρεπορτάζ Γαλλίας

Δεν κατάφερε να δείξει το καλό της πρόσωπο στο πρόσφατο EURO που διεξήχθη στα γήπεδα της Γερμανίας, παρά το γεγονός πως έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Γαλλία, αποκλείστηκε εκεί από την μετέπειτα πρωταθλήρια Ισπανία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και έτσι έμεινε… η πίκρα στους «τρικολόρ» που τώρα ξεκινούν το Nations League με σκοπό να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Ο Ντιντιέ Ντεσάν που παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας, δεν πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στα σχήματά της, ενώ το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ των Γάλλων είναι… τρομακτικό.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το Under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Χωρίς τους τραυματίες Μεντί και Τσουαμενί θα παραταχθεί η Γαλλία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν, – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τ. Ερναντέζ, – Καντέ, Γκεντουζί, – Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Εμπαπέ, – Τιράμ.

Ρεπορτάζ Ιταλίας

Μετά από αρκετά… σκαμπανεβάσματα, η Ιταλία δεν παρουσιάστηκε έτοιμο στο πρόσφατο EURO στη Γερμανία και έτσι αποκλείστηκε από την Ελβετία στη φάση των «16», γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δέχθηκε αρκετή κριτική, ωστόσο παρέμεινε στον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα» και θέλει να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς, για να πρωταγωνιστήσει και πάλι η Ιταλία στις μεγάλες διοργανώσεις.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης το No/Goal.

Απουσίες: Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι τραυματίες Σκαμάκα και Μπαρέλα, ενώ ο Κιέζα ενημέρωσε πως δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της χώρας το.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα, – Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Ντιμάρκο, Καλαφιόρι, – Τονάλι, Φρατέζι, Πελεγκρίνι, – Ρετέγι, Ρασπαντόρι, Τσακάνι.

Γαλλία – Ιταλία προγνωστικά

Η Γαλλία έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ποιότητας, όμως κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα… παραδοσιακό ευρωπαϊκό ντέρμπι. Θα κινηθούμε λίγο πιο… εναλλακτικά και θα επιλέξουμε το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 2.10 της Novibet. Ο Γάλλος σταρ έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής… μουδιασμένο ξεκίνημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρούμε πως το ματς αυτό είναι καλή αφορμή για να «ξεμπουκώσει».

Nations League – 06/09/2024 21:45

Γαλλία – Ιταλία

Να σκοράρει: Κ. Εμπαπέ

2,10

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like