Αρχική » Γαλλία – Βέλγιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γαλλία – Βέλγιο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Σε ένα ματς κομβικής σημασίας η Γαλλία υποδέχεται το Βέλγιο, με διακύβευμα την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας.

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Γκρουπάμα Στάντιουμ» (59.186), Ντεσίν-Σαρπιέ.
  • Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ.
  • Στο Euro: Γαλλία – Βέλγιο 1-0.
  • Η Γαλλία έχει απολογισμό 31-18-26 στις 75 αναμετρήσεις με το Βέλγιο.
  • Σε πέντε από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Ρεπορτάζ Γαλλίας

Παρουσίασε αποκαρδιωτική εικόνα στην πρεμιέρα του Nations League και ηττήθηκε δίκαια με 3-1 από την Ιταλία εντός έδρας, μπαίνοντας από νωρίς σε μπελάδες. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τη Γαλλία, που μόλις στα 13 δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ με τον Μπαρκολά και πέτυχε το γρηγορότερο γκολ της ιστορίας της. Μόνο ανάλογη δεν ήταν η συνέχεια, καθώς οι Ιταλοί ισοφάρισαν με τον Ντιμάρκο στο 30’ και έκαναν την ανατροπή με γκολ του Φρατέζι (51’) και του Ρασπαντόρι (74’).

Stat attack: Έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της, με αντίπαλο το Βέλγιο.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε για τον Ντεσάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Κουντέ, Κονατέ, Σαλιμπά, Τ. Ερναντέζ – Φοφανά, Καντέ – Ολίσε, Γκριζμάν, Μπαρκολά – Εμπαπέ

Ρεπορτάζ Βελγίου

Έκαναν το καθήκον τους οι «κόκκινοι διάβολοι» στην πρεμιέρα του Nations League, κερδίζοντας το Ισραήλ με 3-1 στο Ντέμπρετσεν. Ο Ντε Μπρόινε άνοιξε (21’) και έκλεισε (52’) το σκορ, με τους Ισραηλινούς να ισοφαρίζουν ενδιάμεσα με αυτογκόλ του Καστάνιε. Στο 48’ ο Τίλεμανς είχε ξαναδώσει προβάδισμα στο Βέλγιο, ενώ ο Οπεντά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι τέσσερα λεπτά μετά την εύστοχη εκτέλεση του Ντε Μπρόινε από τα έντεκα μέτρα.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία δέκα ματς για το Nations League επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Πλήρης θα παραταχθεί απόψε η ομάδα του Τεντέσκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Καστέλς – Καστάνιε, Φαές, Τεάτ, Ντε Κάιπερ – Ονανά, Τίλεμανς – Λουκεμπάκιο, Ντε Μπρόινε, Ντοκού – Οπεντά.

Γαλλία – Βέλγιο προγνωστικά

Απογοητευτική ήταν η εικόνα των Γάλλων την Παρασκευή απέναντι στην Ιταλία, η οποία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Ντεσάν. Το Βέλγιο έχει την ποιότητα για να χτυπήσει στα κενά των «μπλε», που σίγουρα θα είναι λιγότερα αν προτιμηθεί στα δεξιά της άμυνας ο Κουντέ. Το ματς αρχίζει από το goal/goal, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1.85 στη Fonbet.

Nations League – 09/09/2024 21:45

Γαλλία – Βέλγιο

Goal/goal

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like