Αρχική » Γαλατασαράι – Γιουνγκ Μπόις: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γαλατασαράι – Γιουνγκ Μπόις: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Τα φώτα πέφτουν στη σπουδαία ρεβάνς ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Γιουνγκ Μπόις για μια θέση στους ομίλους του Champions League.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Rams Park», (53.798), Κωνσταντινούπολη
  • Διαιτητής: Έσπεν Έσκας
  • Η Γαλατασαράι κόντρα σε ελβετικές ομάδες μετράει 11 νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ρεπορτάζ Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι με τα… βαριά ονόματα στο ρόστερ της, έχει ως στόχο την είσοδό της στους ομίλους του Champions League, όμως στο πρώτο ματς των playoffs στην Ελβετία, δεν παρουσίασε τον καλό της εαυτό. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι έμεινα πίσω στο σκορ με 2-0 και έβγαλαν ύστερα αντίδραση. Με δύο τέρματα του Μπατσουαγί μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, τα δεδομένα άλλαξαν, όμως στο φινάλε η αμυντική αδράνεια έφερε την ήττα για τους Τούρκους που τώρα χρειάζονται ανατροπή μέσα στο «σπίτι» τους. Για το πρωτάθλημα δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα, οπότε οι παίκτες της Γαλατά είναι ξεκούραστοι.

Stat attack: Το Over 2,5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί εννιά φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Εκτός δράσης έμειναν οι τραυματίες Ντάβινσον Σάντσες και Αμπντουλκερίμ Μπαρντακτζί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκιουβέντς, – Γέλερτ, Ντιμπουά, Νέλσον, Κεν, – Τορέιρα, Σάρα – Γιλμάζ,, Μέρτενς, Ακτούρκογλου, – Ικάρντι.

Ρεπορτάζ Γιουνγκ Μπόις

Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στο πρώτο παιχνίδι η Γιουνγκ Μπόις, η οποία ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τα γκολ που σημείωσε ο Μοντέιρο, όμως δέχθηκε γρήγορα δυο γκολ από την αντίπαλό της. Το «χρυσό» γκολ της νίκης στην Ελβετία σημείωσε ο Ούγκρινιτς από το σημείο του πέναλτι, το οποίο έκανε ο Μπαρτακσί. Μπορεί να έχουν τον πρώτο λόγο οι Ελβετοί, ωστόσο η ποιότητα της Γαλατά παρουσιάζει… κινδύνους για τη Γιουνγκ Μπόις, η οποία πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία.

Stat attack: Το Over 2,5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί εννιά φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Τραυματίες είναι οι Φασινέτ Κόντε και Σάιντι Τζάνκο, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Λούκατζ Λακόμι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κέλερ, – Μπλουμ, Καμαρά, Ζουκρού, Χατζάμ, – Μοντέιρο, Νιασέ, Λάουπερ, Κόλεϊ, – Γκανβουλά, Ούγκρινιτς.

Γαλατασαράι – Γιούνγκ Μπόις προγνωστικά

Παρά την ήττα της στο πρώτο ματς στην Ελβετία, η Γαλατασαράι παραμένει το φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, όμως πρέπει να δείξει από την αρχή του αγώνα σοβαρότητα και να μην αφήσει χώρους στη Γιουνγκ Μπόις, η οποία έδειξε πως επιθετικά μπορεί να υποστηρίξει το γρήγορο παιχνίδι και να εκμεταλλευτεί τα λάθη της αντιπάλου της. Εφόσον οι Τούρκοι μπουν συγκεντρωμένοι στο ματς, θεωρούμε πως η εξέλιξή του λογικά θα ανήκει σε εκείνους, οπότε επιλέγουμε την combo επιλογή του 1/1 για τη Γαλατά συνδυαστικά με το Over 2,5 γκολ που βρίσκεται στην τιμή του 2.55.

Champions League – 27/08/2024 22:00

Γαλατασαράι – Γιούνγκ Μπόις

1/1 & Over 2,5

2,55

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like