Αρχική » Γέντβαϊ: «Ξεκάθαρος στόχος η νίκη και η πρόκριση-Πιστεύω πως θα κάνουμε καλό παιχνίδι»

Γέντβαϊ: «Ξεκάθαρος στόχος η νίκη και η πρόκριση-Πιστεύω πως θα κάνουμε καλό παιχνίδι»

by admin

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να «χτυπήσει» την πρόκριση στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ ανατρέποντας το 0-1 του ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Τιν Γέντβαϊ.

«Είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας και θέλουμε τη νίκη. Αυτή είναι η βασική διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να αλλάξουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Γενικά ήμασταν καλοί και στο πρώτο ματς. Είχαμε αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά πρέπει να πρεσάρουμε περισσότερο και να είμαστε περισσότερο aggressive. Ένα γκολ είναι η διαφορά και θεωρώ ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι», τόνισε ο Κροάτης στόπερ.

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, αναλύσαμε πολύ το πρώτο ματς και κάναμε καλές προπονήσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διατηρήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να πετύχουμε εμείς τα γκολ της πρόκρισης», πρόσθεσε.

«Περιμένουμε τον ίδιο Άγιαξ. Είναι τεράστιο κλαμπ με τεράστιες φιλοδοξίες, όπως έχουμε κι εμείς. Δεν περιμένουμε να δούμε τον Άγιαξ να μείνει πίσω να προστατεύσει το αβαντάζ του. Πρέπει την Πέμπτη να κάνουμε πολύ καλύτερο ξεκίνημα από αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like