Αρχική » Βόμβα από Πανιώνιο: Έκλεισε τον πρώην «Μαδριλένο» Ντένις Τσερίσεφ!

Βόμβα από Πανιώνιο: Έκλεισε τον πρώην «Μαδριλένο» Ντένις Τσερίσεφ!

by admin

Μία μεταγραφή που μόνο… Super League 2 δεν θυμίζει έκανε ο Πανιώνιος! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία της με τον Ντένις Τσερίσεφ, διεθνή Ρώσο εξτρέμ με σπουδαία καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια, μεταξύ άλλων!

Μάλιστα, ο 33χρονος θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό του «Ιστορικού» την Τετάρτη (25/09) ώστε να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει την συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους», που ενισχύονται σημαντικά στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Τσερίσεφ είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, στις οποίες εντάχθηκε από την ηλικία των 12 χρονών. Με τη β’ ομάδα των Μαδριλένων έκανε πάνω από 100 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να κληθεί και στην πρώτη, αν και ποτέ δεν βρήκε χώρο στη «χρυσή» εποχή της «βασίλισσας», αγωνιζόμενος συνολικά σε μόλις 7 ματς με τη φανέλα της.

Τα πιο παραγωγικά χρόνια της καριέρας του τα πέρασε σε Βαλένθια και Βιγιαρεάλ. Με την πρώτη έχει συνολικά 122 εμφανίσεις, 11 γκολ και 12 ασίστ, ενώ με τη δεύτερη 90 εμφανίσεις, 11 γκολ και 15 ασίστ. Τις τελευταίες δύο σεζόν, η καριέρα του είχε πάρει την… κατιούσα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη β’ κατηγορία της Ιταλίας με τη Βενέτσια, την οποία βοήθησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο να επιστρέψει στη Serie A.

Από το 2012 μέχρι το 2021, ο Τσερίσεφ ήταν σταθερό μέλος της εθνικής Ρωσίας. Τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του τις έκανε στο Μουντιάλ που διοργάνωσε η πατρίδα του το 2018, κατά τη διάρκεια του οποίου βρήκε δίχτυα 4 φορές και τερμάτισε ως δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Χάρι Κέιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like