Αρχική » Βεζένκοφ: «Έβλεπα όλο αυτό τον καιρό πόσο νοιαζόταν ο κόσμος του Ολυμπιακού για μένα – Στόχος πάντα η κορυφή»

Βεζένκοφ: «Έβλεπα όλο αυτό τον καιρό πόσο νοιαζόταν ο κόσμος του Ολυμπιακού για μένα – Στόχος πάντα η κορυφή»

by admin

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα πέντε χρόνια και αυτή την ώρα παραχωρεί στο ΣΕΦ τη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του.

Ο Βούλγαρος διεθνής στα πρώτα του λόγια ευχαρίστησε τους προέδρους των «ερυθρόλευκων», ενώ αναφέρθηκε στη στήριξη που λάμβανε όλο αυτό το διάστημα από τους φίλους των Πειραιωτών.

«Ευχαριστώ τους προέδρους, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πράξη η επιστροφή μου. Ευχαριστώ όσον κόσμο ήρθε μέσα στη ζέστη αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να είναι εδώ. Μέσα στη χρονιά δεν έπαψα να λαμβάνω μηνύματα από τον κόσμο, που χαιρόταν μαζί μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που τρέχουν για την ομάδα και είναι πάντα εδώ, στα δύσκολα και στα εύκολα. Στόχος είναι πάντα η κορυφή, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Να δέσουμε γρήγορα και πάμε να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους», είπε αρχικά, ενώ ευχαρίστησε και τους Ράπτορς που δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

«Όταν είσαι 5 χρόνια σε μια ομάδα και έχεις ζήσει τόσες στιγμές, οι αναμνήσεις έρχονται μαζί σου. Η συχνή επαφή με βοήθησε να έχω συντροφιά, έβλεπα πόσο με νοιάζονται, το πώς είμαι εγώ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτή η επαφή, γιατί εδώ είναι το σπίτι μου, είμαστε μια οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους Ράπτορς και δημόσια γιατί κατάλαβαν τα θέλω μου. Νοιάζονται για το πώς θέλει να είναι ο παίκτης και ο προπονητής στο λίγο που μιλήσαμε αντιλήφθηκε την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like