Αρχική » Αταμάν για το ενδεχόμενο ο Ναν να παίξει στην εθνική Τουρκίας: «Δεν είχαμε καμία επαφή»

Αταμάν για το ενδεχόμενο ο Ναν να παίξει στην εθνική Τουρκίας: «Δεν είχαμε καμία επαφή»

by admin

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, μιλώντας τόσο για τον Παναθηναϊκό AKTOR και την ιστορική φετινή σεζόν, όσο και για την εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των «πρασίνων» αποκάλυψε πως ίσως υπάρξει ακόμα μία μεταγραφική «βόμβα» από το «τριφύλλι» μετά από εκείνη του Λορέντζο Μπράουν.

Όσον αφορά την εθνική της χώρας του όπου διατελεί χρέη head coach, ρωτήθηκε για τις φήμες που υπάρχουν στη γείτονα χώρα για το αν θα μπορούσε ο Κέντρικ Ναν να παίξει με την Τουρκία ως νατουραλιζέ. Ο Αταμάν διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια αυτά, κάνοντας λόγο πως ποτέ δεν είχε επαφή για κάτι τέτοιο με τον Αμερικανό γκαρντ.

«Δεν είχαμε καμία επαφή με τον Κέντρικ Ναν. Το κοινό πιθανότατα σκέφτεται κάπως έτσι: “Ο Ναν είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης στην Ευρώπη και συνεργάζεται με τον Αταμάν, έτσι μπορεί να τον πείσει”. Ωστόσο, αυτό είναι ένα θέμα που με ξεπερνάει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Γενάρη, ο ίδιος ο κόουτς πάντως είχε αφήσει ανοικτό το «παράθυρο» να πάρει παίκτη Αμερικανό παίκτη από το ΝΒΑ η εθνική Τουρκίας, ώστε να ενισχυθεί σημαντικά στην προσπάθειά της στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like