Αρχική » Αταμάν: «Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε προβλήματα – Μας λείπουν παίκτες κλειδιά»

Αταμάν: «Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε προβλήματα – Μας λείπουν παίκτες κλειδιά»

by admin

Την τέταρτη νίκη του – και πρώτη μετά από τρεις σερί ήττες – στα επτά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έχει δώσει φέτος, πήρε το βράδυ της Τρίτης (24/09) ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 85-56 της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στο αποψινό φιλικό, αλλά και την αγάπη που τρέφει προς τον σύλλογο της Γαλατά, ενώ, στάθηκε και στο γεγονός πως ακόμα οι «πράσινοι» δεν είναι έτοιμοι, αφού λείπουν παίκτες «κλειδιά» λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ: «Ευχαριστώ την διοίκηση και τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ για την φιλοξενία και το κλίμα που δημιούργησαν στο ματς. Βέβαια εδώ ήρθαμε να κάνουμε ένα ωραίο φιλικό ματς. Είναι δεδομένο πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Εμείς παίζουμε στην Ευρωλίγκα και η Γαλατά σε χαμηλότερη διοργάνωση. Έγινε ένα ωραίο ματς προετοιμασίας και νιώθω χαρούμενος που βλέπω τόσο κόσμο στο γήπεδο. Όλους τους ευχαριστώ για την υποδοχή, ξέρω όποτε έρχομαι εδώ τι θα ζήσω. Εύχομαι η μπασκετική Γαλατά να έχει μία καλή σεζόν όπως η ποδοσφαιρική ομάδα. Και γιατί όχι να μην κερδίσει και μια λίγκα».

Για τον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα της νέας σεζόν: «Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε προβλήματα. Ο Ματίας Λεσόρ ήταν τραυματίας και δεν παίζει μία εβδομάδα. Έχουμε πρόβλημα και με τον Λορέντζο Μπράουν που είναι τραυματίας. Πρέπει να γίνουν καλά οι τραυματίες μας. Μας λείπουν παίκτες κλειδιά όπως ο Σλούκας, σήμερα δεν παίξαμε καλά στο α’ μέρος, αλλά στο β’ μιλήσαμε και είχαμε ενέργεια. Οι Τούρκοι παίκτες που έχουν δεν ήταν καλοί στο α’ μέρος, αλλά στο β΄ βελτιώθηκαν. Θα έχουμε μία καλή σεζόν. Υπάρχουν δύο πολύ καλές τουρκικές ομάδες όπως η Φενέρ και η Εφές, ενώ και ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλες μεταγραφές. Θα δούμε…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like