Αρχική » Αταμάν: «Έτοιμος στην πρεμιέρα της Euroleague o Mπράουν – Με την ίδια εξάδα ξένων στον τελικό»

Αταμάν: «Έτοιμος στην πρεμιέρα της Euroleague o Mπράουν – Με την ίδια εξάδα ξένων στον τελικό»

by admin

Στην αποκάλυψη ότι ο Λορέντσο Μπράουν θα μείνει εκτός και από τον τελικό του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο, προχώρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Άρη μίλησε για τη δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, για το ροτέισον της ομάδας, την κατάσταση του Ισπανού γκαρντ και το πότε θα επιστρέψει, αλλά και τον Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τους «κίτρινους»: «Δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Δεν αρχίσαμε καλά, κάναμε αμυντικά λάθη. Όμως, στη συνέχεια, ο Καλαϊτζάκης μας έδωσε ενέργεια ερχόμενος στο παρκέ μαζί με τον Σλούκα. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα και πήραμε τον έλεγχο. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ. Δώσαμε λεπτά σε όλους τους παίκτες, προστατεύσαμε κάποιους παίκτες για τον τελικό. Νικήσαμε στον ημιτελικό, συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το αν θα έχει μεγαλύτερο ροτέισιον ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR φέτος: «Βασικά, θα αλλάξουν πράγματα μέσα στη σεζόν. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Οι αλλαγές θα γίνουν με βάση τους τραυματισμούς, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την κατάσταση των γηγενών παικτών. Μέσα στα ματς, στην Euroleague, θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλους. Όμως, στη φιλοσοφία μου το βασικό είναι να κερδίζεις. Δεν με νοιάζει ποτέ ποιος παίζει πόσα λεπτά»

Για την εξάδα των ξένων στον τελικό: «Δεν νομίζω πως θα αλλάξουμε το πλάνο μας. Ο Λορένζο Μπράουν είναι τραυματίας αυτή την περίοδο, κρατήσαμε εκτός τον Τσεντί Οσμάν. Δεν υπάρχουν μυστικά, θα παίξουμε με το ίδιο ρόστερ. Δεν είχα δει τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, θα τον δω απόψε και θα τον αναλύσουμε. Είναι μια νέα, επιθετική ομάδα. Θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Λορένζο Μπράουν: «Νομίζω πως στην πρεμιέρα της Euroleague όλοι θα είναι έτοιμοι, με εξαίρεση τον Αντετοκούνμπο. Πιστεύω πως ο Μπράουν θα είναι έτοιμος στον πρώτο αγώνα της Euroleague».

Για τον Ομέρ Γιούρτσεβεν: «Χρειάζεται χρόνο. Δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι, αλλά κατέβασε 11 ριμπαόυντ, είναι δυνατός σε αυτό το κομμάτι. Γενικά είναι δυνατός. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ, θα βοηθήσει και τον Λεσόρ σε αυτή τη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like