Αρχική » Αποκάλυψη «σοκ» για παίκτρια που έφυγε από το Survivor! – Koubanezos.gr

Αποκάλυψη «σοκ» για παίκτρια που έφυγε από το Survivor! – Koubanezos.gr

by admin

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο από την εκκίνησή του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Δείτε ποιος αποχώρησε και για ποιους λόγους.

Η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ, Γεσθηναμή Κουτούζογλου, που εμφανίστηκε στο φετινό Survivor, επιστρέφει αναγκαστικά από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς όπως την ενημέρωσε η οικογένειά της, κατηγορείται για δυο αδικήματα.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από επικοινωνία του ΓΕΣ με την παραγωγή, η παίκτρια του Survivor γύρισε άμεσα στην Ελλάδα και μόλις προσγειώθηκε, συνελήφθη και μετατέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δικαστεί, μιάς και ένας πειθαρχικός έλεγχος από το ΓΕΣ σε βάρος της βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ο στόχος της έρευνας αυτής ήταν να διαπιστωθεί εάν είχε πάρει άδεια για συμμετοχή στο Survivor και εάν είχε αιτηθεί να μεταβεί στο εξωτερικό για αυτό τον λόγο και όπως φαίνεται, εκείνη δεν είχε πάρει τις κατάλληλες άδειες και εγκρίσεις για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Γεσθηναμή Κουτούζογλου είχε ζητήσει και λάβει την κανονική άδειά της, αλλά και άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου 2024, χωρίς την απαραίτητη έγκριση από τον Στρατό ούτε για να μεταβεί στο εξωτερικό αλλά ούτε και για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Οι αρμόδιοι φορείς αναζητούσαν εάν συνέτρεχαν λόγοι να κηρυχθεί σε λιποταξία, ωστόσο η 36χρονη οδηγήθηκε στον στρατιωτικό Εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους, ενώ έλαβε και προθεσμία για να απολογηθεί.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like