Αρχική » Αντύπας: «Ο σχολαστικός Μεντιλίμπαρ και οι πρώτες εντυπώσεις από τον Πιρόλα»

Αντύπας: «Ο σχολαστικός Μεντιλίμπαρ και οι πρώτες εντυπώσεις από τον Πιρόλα»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, από την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μεντιλίμπαρ δεν αφήνει την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης ή παίκτες δεν αντιληφθούν μία άσκηση, θα το πάρει πάλι από την αρχή. Και αν δει ότι κάτι δεν τραβάει, δεν διστάζει να βάλει τις φωνές. Αν θυμηθείς το φιλικό με τον Άγιαξ, είχε ασταμάτητο τρέξιμο, για να καταστρέψει το build up των Ολλανδών. Και αυτό γίνεται και τώρα στην προετοιμασία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι πρώτες εικόνες για τον Πιρόλα είναι πως είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παίξει την Παρασκευή και το Σάββατο, στα δύο προσεχή φιλικά, δείχνει πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, όμως θα τον δούμε υπό πίεση και είναι λογικό να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε με τα μεταγραφικά: «Μία είναι του Βέλντε και η άλλη είναι του Ποντένσε. Ο Πορτογάλος θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αφού δεν πήγε στην Αμερική για τα φιλικά της Γουλβς. Το θέμα είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και είναι λογικό να ψάχνουν το καλύτερο οι Άγγλοι για την πώλησή του. Για τον Βέλντε μου φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τη Λεχ Πόζναν».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like