Αρχική » Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Οριακό προβάδισμα για Άγιαξ ενόψει της ρεβάνς στη Σερβία!

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Οριακό προβάδισμα για Άγιαξ ενόψει της ρεβάνς στη Σερβία!

by admin

Ίδρωσε, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Άγιαξ! Η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι λύγισε με γκολ στο φινάλε τη Βοϊβοντίνα (1-0) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, με τη ρεβάνς σε μία εβδομάδα στη Σερβία να παραμένει δύσκολη. Ιδιαίτερα αν ο Αίαντας έχει παρόμοια εικόνα με αυτή που έβγαλε στο χορτάρι της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να φανούν αρκετά επικίνδυνοι και ανταγωνιστικοί.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Άγιαξ είχε την πρωτοβουλία και την μπάλα στα πόδια του, αλλά ήταν φλύαρος στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Διότι έφτανε κοντά στο αντίπαλο «κουτί» με αξιώσεις, αλλά τα χαλούσε είτε στην τελική προσπάθεια, είτε στην πάσα. Το ημίχρονο πέρασε αναίμακτα όπως και το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τη Βοϊβοντίνα να παίρνει ολοένα και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο.

Έγιναν επικίνδυνοι οι Σέρβοι, απείλησαν αλλά ο Πάσβιρ με δύο καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν και εν τέλει ο Αίαντας κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Ήταν το 86ο λεπτό όταν ο Γκοντς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Βαν ντε Μπούμεν να πιάνει άψογη κεφαλιά και να νικά τον εξαιρετικό ως εκείνη τη στιγμή Τσάρεβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like