Αρχική » Ανανέωσε με Ανδρεάδη η Βουλιαγμένη

Ανανέωσε με Ανδρεάδη η Βουλιαγμένη

by admin

Παραμένει στη Βουλιαγμένη και την επόμενη σεζόν ο Μάνος Ανδρεάδης. Ο ΝΟΒ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 22χρονο διεθνή τερματοφύλακα για έναν χρόνο, ώστε να αποτελέσει ξανά το back up του Μάνου Ζερδεβά.

Ο Ανδρεάδης συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής πόλο ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή τερματοφύλακα υδατοσφαίρισης, Μάνο Ανδρεάδη, ο οποίος γεννήθηκε το 2002 και σπουδάζει στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Μάνος είναι αθλητής του Ομίλου από το 2008, έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα στις εγχώριες ηλικιακές κατηγορίες, ενώ από το 2017 είναι ενεργό μέλος των Εθνικών ομάδων.

Το 2019 κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και το 2023 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πανεπιστημίων, όπου η ομάδα κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Φέτος, συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος και χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΝΟΒ, οι στόχοι της ομάδας κι οι προσωπικές μου φιλοδοξίες ταυτίζονται απόλυτα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε με το ίδιο πάθος που έχω δείξει μέχρι τώρα. Ανυπομονώ για την νέα σεζόν».
Ευχόμαστε στον Μάνο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like