Αρχική » Ανανέωσε για έβδομη σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Πελεκίδης

Ανανέωσε για έβδομη σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Πελεκίδης

by admin

Παραμένεις τεχνικός στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πελεκίδης. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έλληνα τεχνικό για έβδομη σερί σεζόν στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, ώστε να την επαναφέρει στον τίτλο της πρωταθλήτριας μετά την περυσινή απώλεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει για έκτη συνεχή χρονιά ως προπονητής στον ‘δικέφαλο’ κι έβδομη συνολικά, καθώς την προηγούμενη χρονιά πρόσθεσε στην πλούσια ‘ασπρόμαυρη’ συλλογή του το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Χασεκίδη για την εμπιστοσύνη του για την ανανέωση της συνεργασίας μας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, πήραμε μία απόφαση να κάνουμε μία σημαντική ανανέωση στην ομάδα, με σκοπό αυτή να επανέλθει και πάλι στην κορυφή, όπως της αξίζει.

Θα είναι μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι, πάνω απ’ όλα, να έχουμε υγεία κι ανυπομονούμε για την έναρξη, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με πολύ διάθεση και σκληρή δουλειά για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like