Αρχική » Ανακοίνωσε Τροχίδου ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Τροχίδου ο ΠΑΟΚ

by admin

Χαντμπολίστρια του ΠΑΟΚ έγινε την Παρασκευή η Ελίνα Τροχίδου. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης διεθνούς περιφερειακού για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης.

Η Τροχίδου την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελίνα Τροχίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 01/01/2001, η Ελίνα Τροχίδου αγωνίζεται στην περιφέρεια κι έχει ύψος 165cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από τον Μεγάλο Αλέξανδρο Γιαννιτσών, μένοντας εκεί έως το 2021. Στον Μεγάλο Αλέξανδρο αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από την Α1, παίζοντας σε νεαρή ηλικία κι έχοντας, μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η επόμενη τριετία (2021-2024) τη βρήκε στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Σε όλη αυτή τη διαδρομή πραγματοποίησε εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις, ηγήθηκε σε κρίσιμες στιγμές, συμβάλλοντας στην καλή πορεία της ομάδας.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα γυναικών της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελίνα Τροχίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Πυλαίας για όλα όσα μου πρόσφερε αυτά τα τρία χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για την επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς. Εύχομαι μία καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ελίνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like