Αρχική » Ανακοίνωσε τον Γιαννίκογλου ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε τον Γιαννίκογλου ο Ηρακλής

by admin

Ακόμα μια μεταγραφή για τον Ηρακλή, αυτήν τη φορά κάτω από τα γκολπόστ. Ο «Γηραιός» ενισχύθηκε με τον Μάκη Γιαννίκογλου, ο οποίος υπέργαψε συμβόλαιο με ισχύ για έναν χρόνο.

Ο Γιαννίκογλου θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο τέρμα με τον Μαρκετζάνι, προσφέροντας παράλληλα και εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, Πανσερραϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Μάκη Γιαννίκογλου καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετους διάρκειας. Γεννήθηκε στην Καβάλα και η πρώτη και ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του Α.Ο Ξάνθης. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια Λευκωσίας το 2011, ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την Καβάλα στη Football League.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Φωκικό το 2014, βρέθηκε στον Ηρακλή, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Super League τη διετία 2015-17. Tη σεζόν 2017-18 βρέθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο τέλος της περιόδου πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Το 2019 επέστρεψε στα Γιάννινα, ενώ το 2021 μετακόμισε στη Λιθουανία για να φορέσει τη φανέλα της Σουντούβα. Εκεί, αγωνίστηκε σε 26 αγώνες φορώντας ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό και στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλαμάτας. Διεθνής με την εθνική ομάδα Κ-17 και Κ-19, ενώ έχει συμμετοχές στο Europa League και στο Conference League».

Ο Γιαννίκογλου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Στόχος μας είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μονεμβασιώτη , την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη. Γνωρίζω πολύ καλά ότι όπλο του Ηρακλή είναι η δυναμική του κόσμου, που στηρίζει την ομάδα σε κάθε αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like