Αρχική » Ακάνζι: «Ωραία η νέα φανέλα αλλά μπέρδεψα τον Μπερνάρντο Σίλβα με τον επόπτη»

Ακάνζι: «Ωραία η νέα φανέλα αλλά μπέρδεψα τον Μπερνάρντο Σίλβα με τον επόπτη»

by admin

Το βράδυ της Τετάρτης (18/09) έκανε… πρεμιέρα στη σεζόν και η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι εμπνευσμένη από τους Oasis. Θυμίζουμε, οι Oasis, αφού ενώθηκαν ξανά για νέα shows στη Βρετανία, δεν περιορίζονται μόνο στη μουσική σκηνή, αλλά επεκτείνουν την επιρροή τους και στον χώρο του αθλητισμού. Η Μάντσεστερ Σίτι, λοιπόν, πριν από μερικές ημέρες παρουσίασε την τέταρτη εμφάνισή της για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, με τον Νόελ Γκάλαγκερ να αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της. Η φανέλα αυτή θα φορεθεί σε επιλεγμένα ματς του Champions League, αρχής γενομένης από τον χθεσινό αγώνα στο Μιλάνο.

Στα social media σε γενικές γραμμές τα σχόλια για τη φανέλα ήταν πολύ θετικά, όπως θετικά είχε να πει και Μάνουελ Ακάνζι όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ο Ελβετός στόπερ, ωστόσο, είπε και τρομερή ατάκα για τις αποχρώσεις της φανέλας. Ο Ακάνζι, συγκεκριμένα, δήλωσε ότι του αρέσει η νέα φανέλα της των «πολιτών», ωστόσο αποκάλυψε πως κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπέρδεψε τον επόπτη της αναμέτρησης με τον Μπερνάρντο Σίλβα με αποτέλεσμα να δώσει σε αυτόν πάσα!

«Μου αρέσει πολύ. Την είχα δει καιρό τώρα, πριν γίνει η παρουσίασή της. Βέβαια, σε μια φάση μπέρδεψα τον διαιτητή με τον Μπερνάρντο Σίλβα και έδωσα πάσα σε εκείνον. Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ η εμφάνιση και περιμένω να την φορέσουμε ξανά», δήλωσε ο Ακάνζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like