Αρχική » Αθανασίου: «Πρέπει να είναι κυνικός κόντρα στον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός – Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα»

Αθανασίου: «Πρέπει να είναι κυνικός κόντρα στον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός – Αυτή είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα»

by admin

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από το Άμστερνταμ ενόψει και της αποψινής, μεγάλης αναμέτρησης με τον Άγιαξ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αρχικά αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που θα χρειάζονται προκειμένου το «τριφύλλι» να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να πάρει την πρόκριση, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα πρέπει να κάνει την τέλεια εμφάνιση και να διορθώσει την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου του ΟΑΚΑ, ενώ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι «πράσινοι» αν θέλουν να προκριθούν χρειάζονται… κυνικότητα και ευστοχία.

Στη συνέχεια, μίλησε για την επικρατέστερη ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», λέγοντας ότι η δεδομένη αλλαγή θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος θα είναι βασικός και θα βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Συμπληρώνοντας ο Νίκος Αθανασίου εκτίμησε ότι στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς και Ιωαννίδης.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like