Αρχική » Αθανασίου: «Ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό – Να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης μέσω και των μεταγραφών»

Αθανασίου: «Ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό – Να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης μέσω και των μεταγραφών»

by admin

Για εβδομάδα… εξελίξεων σε μεταγραφικό επίπεδο, σύμφωνα και με τα χρονικά περιθώρια που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εχουμε μπει σε μια εβδομάδα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μεταγραφικό, να κλείσουν κάποια από τα κενά του ρόστερ. Είτε με την μεταγραφή αριστερού μπακ, είτε του αριστερού εξτρέμ, που είναι οι δύο μεγάλες προτεραιότητες ενόψει και της Ευρώπης. Αυτό που πιστεύουν στον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις το προηγούμενο διάστημα, είναι ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει αποτέλεσμα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, το ιδανικό θα ήταν ο Αλόνσο να είχε αυτούς τους δύο παίκτες από την προετοιμασία. Έχουν βάλει ένα ντεντλάιν μέχρι τις 18 του Ιουλίου να έχουν αποκτηθεί. Χτυπούν ψηλά στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία στο πόσο μπορείς να περιμένεις να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις, για να αυξήσεις την ποιότητά σου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, έτσι όπως είναι δομημένο, ακόμα και χωρίς μεταγραφές ακόμα, αν το «τριφύλλι» είναι σοβαρό θα περάσει την Μάριμπορ ή την Πλόβντιβ Μπότεβ, αλλά θα πρέπει -μέσω των μεταγραφών- να κάνει ότι μπορεί για να αυξήσει τις πιθανότητές του.

Ο Αθανασίου επισήμανε πως οι Μλαντένοβιτς-Μαξίμοβιτς και ο Κλέινχεϊσλερ θα τεθούν πλέον στην διάθεση του Αλόνσο από αυτή την εβδομάδα, με την πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού στις 18 Ιουλίου να μας δείχνει το πως θα πάει στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς του.

Ενώ έκανε και την αποτίμηση του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «πράσινων» στην Αυστρία.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like