Αρχική » ΑΕΚ: Χειρισμός της μπάλας, ανάπτυξη και πρέσινγκ στο Μπουργκ-Χάαμσταντ

ΑΕΚ: Χειρισμός της μπάλας, ανάπτυξη και πρέσινγκ στο Μπουργκ-Χάαμσταντ

by admin

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Μπουργκ-Χάαμσταντ της Ολλανδίας, όπου συνεχίζει την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (01/07), ακολούθησε και η απογευματινή για την Ένωση, με τον Ματίας Αλμέιδα να εστιάζει αρχικά στον χειρισμό της μπάλας και έπειτα στην επιθετική ανάπτυξη και το πρέσινγκ.

Στο πλαίσιο της προπόνησης, βέβαια, ο Αργεντινός τεχνικός βρήκε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» και συμμετείχε σε ένα παιχνίδι μαζί με τους συνεργάτες του, έτσι ώστε να θυμηθεί λίγο τα… παλιά και την πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του.

Τόσο ο Γενς Γιόνσον όσο και ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκαν κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Δανός αμυντικός χαφ είχε αποχωρήσει από την πρωινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό βάζοντας αμέσως πάγο στο πόδι του, ενώ ο Έλληνας χαφ είχε κάνει αποφόρτιση.

Από την άλλη, οι Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, Χρήστος Κοσίδης όπως και οι Άρολντ Μουκουντί και Σωτήρης Τσιλούλης έμειναν εκτός. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Καμερουνέζος στόπερ έκανε αποφόρτιση, ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, θυμίζουμε ότι αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like