Αρχική » ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής διεξάγεται το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Opap Arena», (32.500), Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν.
  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις που υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει ως φιλοξενούμενος την ΑΕΚ από το 2020, ενώ η Ένωση μετράει τρεις νίκες στα τελευταία επτά μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ οι «πράσινοι» πήραν μόλις μία νίκη σε αυτά.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από την «γκέλα» με την Athens Kallithea (0-0) και τώρα θέλει να βγάλει αντίδραση. Είχε φάσεις, όμως η Ένωση υπέπεσε στη δεύτερη «γκέλα» της και φαίνεται πως πολλές φορές το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα των αντιπάλων.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το No Goal.

Απουσίες: Τέθηκαν στη διάθεση του Αλμέιδα οι Άμραμπατ, Λιούμπισιτς, Λαμέλα και Ρότα. Φρέσκο πρόβλημα ο Μουκουντί, απόντες και οι Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο. Ανέτοιμος ο Μαρσιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στρακόσια – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος – Γιόνσον, Πινέδα – Ελίασον, Λιούμπισιτς, Κοϊτά – Πιερό.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Το δεύτερο ντέρμπι μέσα σε δυο εβδομάδες θα δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέλει να πάρει το «τρίποντο» σε ένα σημαντικό ματς, για να του ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει των επόμενων. Οι «πράσινοι» την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, επικρατώντας με 3-1 επί του Πανσερραϊκού, παρά το γεγονός πως… τα βρήκαν σκούρα στην αρχή. Τα γκολ για το «τριφύλλι» σημείωσαν οι Τετέ και Τζούρισιτς. Ο Ντιέγκο Αλόνσο σίγουρα σκέφτεται το αθηναϊκό ντέρμπι, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του βρίσκεται και η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας του που ακολουθεί για το Conference League.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στα τελευταία δέκα ματς του το Under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Ο Φίλιπ Μαξ είναι ανέτοιμος και θα μείνει εκτός. Απών και ο Πάλμπερ-Μπράουν. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βαγιαννίδης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς – Αράο, Ουναχί – Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι – Ιωαννίδης.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας τις τελευταίες φορές μας δείχνει πως μας προσφέρει «ανοιχτά» ματς και με θέαμα, όμως αυτή τη φορά πιστεύουμε πως θα είναι διαφορετική η κατάσταση. Η ΑΕΚ έχει απουσίες αλλά και επιστροφές, ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο κίνητρο για βαθμούς, οπότε καμία ομάδα δεν θα… ρισκάρει. Επιλογή μας το 2-3 γκολ στο ματς στην απόδοση 2.02 από τη Stoiximan.

Ελλάδα – Super League – 29/09/2024 21:30

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

2-3 γκολ

2,02

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like