Αρχική » ΑΕΚ: Επιμένουν σε Ιταλία για Μπράνταριτς και σε Αργεντινή για Έντσο Ντίας

ΑΕΚ: Επιμένουν σε Ιταλία για Μπράνταριτς και σε Αργεντινή για Έντσο Ντίας

by admin

Επιμένουν στο εξωτερικό στο ενδιαφέρον που φέρεται να δείχνει η ΑΕΚ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αριστερών μπακ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα συνεχίζουν να έρχονται από Μέσα που ειδικεύονται στο ρεπορτάζ των ομάδων που ανήκουν οι εν λόγω παίκτες και συγκριμένα οι Ντομαγκόι Μπράνταριτς και Έντσο Ντίας.

Καταρχάς, στην Ιταλία υπάρχει νέο δημοσίευμα από το «tuttosalernitana», το οποίο αναφερόμενο στο ενδιαφέρον της Κάλιαρι για τον 24χρονο Κροάτη, υπογράμμισε και αυτό ότι ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο και της «Ένωσης».

«Η Κάλιαρι συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μπράνταριτς της Σαλερνιτάνα. Ο Κροάτης μπακ θα αποχωρήσει από την ομάδα του Σαλέρνο και θα μπορούσε να συνεχίσει στην κορυφαία κατηγορία με προπονητή τον Νταβίντε Νίκολα, ο οποίος τον είχε ήδη προπονήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα της Καμπανίας. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Λιλ βρίσκεται και στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αλλά και ορισμένων γαλλικών συλλόγων», σημειώθηκε χαρακτηριστικά.

Υπενθυνίμεται ότι το συμβόλαιο του Μπράνταριτς με τη Σαλερνιτάνα -η οποία έχει υποβαστεί στη Serie B- εκπνέει το 2026, έχοντας έξι ασίστ σε 70 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγο στην Αργεντινή, το «Asesoria CARP» που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ, συνδέει και από την πλευρά του την ΑΕΚ με την περίπτωση του Έντσο Ντίας.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ (όπως δηλαδή και εκείνο που είχε προηγηθεί από τον ρεπόρτερ Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα), οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν την απόκτηση του 28χρονου άσου με τη μορφή δανεισμού -έναντι χρηματικού ποσού- με οψιόν αγόρας. Παρόλα αυτά, συμπληρώνουν ότι οι «εκατομμυριούχοι» επιθυμούν μόνο την πώληση του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2026 (σε 72 συμμετοχές με τη Ρίβερ έχει ένα γκολ και επτά ασίστ).

Α



ΠΗΓΗ

You may also like