Αρχική » ΑΕΚ Β: Ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν – Αυτό είναι το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο

ΑΕΚ Β: Ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν – Αυτό είναι το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο

by admin

Μπαίνει στα… βάσανα και η ΑΕΚ Β!

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν αρχίζει την Τρίτη (23/7) η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης», η οποία θα συμμετάσχει για τέταρτη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2. Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι την περασμένη χρονιά είχε την καλύτερη παρουσία σε σχέση με τις υπόλοιπες Β’ ομάδες των «μεγάλων», μπαίνοντας μάλιστα και στα Playoffs του Βόρειου Ομίλου ούσα τέταρτη.

Η ΑΕΚ, δε, ανακοίνωσε και για τη στελέχωση του «κιτρινόμαυρου» επιτελείου, με τον Νίκο Κούστα φυσικά να συνεχίζει στον πάγκο του «δικεφάλου».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:

H AEK B ξεκινάει την προετοιμασία της για την νέα σεζόν, αύριο Τρίτη (23/7) με τα προγραμματισμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Η δεύτερη επαγγελματική ομάδα της Ένωσης, θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β τερμάτισε την σεζόν 2023-2024 στην πέμπτη θέση της κατάταξης των play offs στον Βόρειο Όμιλο, ενώ είχε τερματίσει τέταρτη στην κανονική περίοδο.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν ο Νίκος Κούστας. Βοηθοί προπονητή θα είναι ο Μιχάλης Παυλής, ο Νίκος Τζανόγλου και ο Δημήτρης Διαμάντης. Γυμναστές θα είναι ο Ανδρέας Φουσέκης και ο Γιώργος Κιβρακίδης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και αναλυτής ο Στράτος Παρούσης.

Όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της ομάδας ο Ηλίας Ατματσίδης θα είναι ο γενικός αρχηγός και team manager ο Πάνος Πολίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like