Αρχική » ΑΕΚ – Βόλος: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΕΚ – Βόλος: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Βόλο στο κλείσιμο της «αυλαίας» της τέταρτης αγωνιστικής.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • Γήπεδο: «OPAP Arena», 32,500, Αθήνα
  • Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς
  • Η ΑΕΚ μετράει τέσσερις νίκες με Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της με τον Βόλο.
  • Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις το Over 2,5 γκολ με γηπεδούχο την Ένωση.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η ΑΕΚ είχε καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με τη Λαμία. Η Ένωση επιβλήθηκε με 3-0 στην έδρα του Λεβαδειακού και είχε για σκόρερ τους Κοϊτά, Ελίασον και Γκατσίνοβιτς. Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως βρίσκει ρυθμό, ιδιαίτερα στον επιθετικό της τομέα, κάτι που θα χρειαστεί και με τον σημερινό αντίπαλό της. Το πρόγραμμα φαίνεται βατό και ο «Δικέφαλος» έχοντας ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Πιερό από τη Μακάμπι Χάιφα, θέλει να δείξει την κυριαρχία του με το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στις τελευταίες δέκα εντός έδρας αναμετρήσεις της το No/Goal.

Απουσίες: Απόντες θα είναι οι Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο, Γιόνσον και Μπρινιόλι, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Λαμέλα, που αποκόμισε τραυματισμό.

Πιθανές ενδεκάδες (4-2-3-1): Στρακόσα, – Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, – Σιμάνσκι, Λιούμπιτσιτς, – Ελίασον, Περέιρα, Κοϊτά – Γκαρσία.

Ρεπορτάζ Βόλου

Αν και είχε καλή ψυχολογία μετά το διπλό που πέτυχε στην Τρίπολη, ο Βόλος γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε τρία ματς στη Stoiximan Super League. Πραγματοποιώντας κακό ξεκίνημα, η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ από τον ΟΦΗ, ενώ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Έτσι, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στην αρχή του δεύτερου μέρους, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα με το 3-0 από τους Κρητικούς. Το γκολ της… τιμής για τον Βόλο σημείωσε ο Μεντιέτα. Στη διακοπή, έδωσε φιλικό με τη Λαμία, επικρατώντας με 1-0 και τώρα πάει για… την υπέρβαση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια του το Under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Ο ανέτοιμος Σούντγκρεν και ο τραυματίας Τσοκάνης, θα μείνουν εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σιαμπάνης, – Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορέα, – Μύγας, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Ντε Καμπς, Φεράρι, – Άλτμαν, Κόστα.

ΑΕΚ – Βόλος προγνωστικά

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητα των δυο ομάδων, με την ΑΕΚ να πρέπει να αποδείξει τον τίτλο του φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού. Πιστεύουμε πως η Ένωση θα προσπαθήσει να επιδιώξει ένα γκολ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ενώ τα δείγματα στην άμυνά της στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν θετικό. Έτσι, καταλήξαμε στην combo επιλογή του να κερδίσει η ΑΕΚ και στα δυο ημίχρονα συνδυαστικά με το No/Goal, που προσφέρεται στην τιμή του 1.91 στη Stoiximan.

Ελλάδα – Super League – 16/09/2024 20:00

ΑΕΚ – Βόλος

1/1 & No/Goal

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like