Αρχική » ΑΕΚ – Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΕΚ – Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, κάνοντας παράλληλα βήμα πρόκρισης απέναντι στην αδύναμη Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες.

ΑΕΚ – ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΝΤ’ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «ΟΠΑΠ Αρένα» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Λόταρ Ντ’ Χοντ.
  • Η ΑΕΚ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ομάδα από την Ανδόρα, ενώ ούτε η Ίντερ έχει παίξει ποτέ απέναντι σε ομάδα από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Έχασε μέσα από τα χέρια της το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ξεκινά την πορεία της από τον δεύτερο προκριματικό του Conference League λοιπόν, με όνειρα για μεγάλες επιτυχίες. Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει συνδυαστεί με ένα μπαράζ σπουδαίων μεταγραφών, καθώς η ΑΕΚ απέκτησε τους Λαμέλα, Περέιρα, Στρακόσα, Κοϊτά, Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο και Τσιλούλη. Στη διάρκεια της προετοιμασίας έκανε δύο νίκες (Μπέρσοτ 3-0, Γάνδη 2-1), τρεις ήττες (Άλκμααρ 6-0, Μπριζ 4-1, Γάνδη 1-0) και μια ισοπαλία απέναντι στην Ομόνοια (1-1).

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν οι Λαμέλα, Περέιρα, Τσούμπερ, Οντουμπάτζο και Τσιλούλης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στρακόσα – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Πινέδα, Άμραμπατ – Λ. Γκαρσία, Κοϊτά.

Ρεπορτάζ Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες

Τεράστια έκπληξη πραγματοποίησε η Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες, αποκλείοντας με εντυπωσιακό τρόπο τη Βέλεζ Μόσταρ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference League. Μετά από μία απρόσμενη ισοπαλία με 1-1 στη Βοσνία, κέρδισε με το εμφατικό 5-1 στην εντός έδρας ρεβάνς και συνέχισε στη διοργάνωση. Τα δύο γκολ του Λόπεζ στο τέλος του ημιχρόνου (44’, 45+2’) της έδωσαν ισχυρό προβάδισμα, όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 53’ και ξαναμπήκαν στο ματς. Τελικά η Ίντερ βρήκε τρία γκολ ακόμα και διέλυσε την αντίπαλό της, χάρη σε δύο τέρματα του Ντόμι (57’, 84’) και ένα του Αντρέου (90+2’).

Stat attack: Στα τελευταία επτά ευρωπαϊκά της ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Ασουμπρέ που τραυματίστηκε στο ματς με τη Βέλεζ.

Πιθανή ενδεκάδα (5-4-1): Αντρί – Γκαγιέγκο, Αλόνσο, Φεχέρ, Πουέντες, Τόρες – Ντόμι, Ριάχι Μπουαρμά, Λόπεζ Ελό, Ντε Λα Τόρε – Γκ. Λόπεζ.

ΑΕΚ – Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες προγνωστικά

Το 1.05 του άσου τα λέει όλα για τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Πάντως η δευτεραθλήτρια Ανδόρας έκανε μεγάλη έκπληξη απέναντι στη Βέλεζ και πάει με πολύ καλή ψυχολογία στην Αθήνα. Δεδομένου κι ότι είναι το πρώτο ματς της χρονιάς για την Ένωση, πιθανώς το σκορ δε θα ξεφύγει σε τεράστια επίπεδα. Επομένως θα επιλέξουμε το combo 1 & under 4,5 στο 1.80 της Novibet.

Conference League – 24/07/2024 21:00

ΑΕΚ – Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντες

1 & Under 4,5

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like