Αρχική » Αγγελόπουλοι για τον Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ – Εκτός λογικής η δήλωση που έκανε»

Αγγελόπουλοι για τον Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ – Εκτός λογικής η δήλωση που έκανε»

by admin

Τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας μετά τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ κλήθηκαν να σχολιάσουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στην παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ.

«Τώρα εδώ είμαστε για τον Σάσα», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελοπουλος αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς μιλάμε λίγο, ίσως είναι και από τα λάθη που γράφονται… Όταν έχουμε κάτι να πούμε, το λέμε. Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα στον ΣΛούκα, τον πήραμε παιδάκι από τον Μαντουλίδη… Νομίζω ότι η δήλωση που έκανε ήταν τελείως εκτός λογικής. Ίσως να έχει μπερδευτεί. Περίμενα πως θα έχει ζητήσει ήδη συγνώμη. Ο ίδιος ήρθε σε μια συνάντηση καθυστερημένη με δική του υπαιτιότητα. Μιλήσαμε τέσσερις ώρες σε καλό κλίμα, μετά από 1-2 μέρες αποχώρησε, μετά δήλωσε πως ο σεβασμός εμπνεύστηκε προς εμάς και από τότε δεν υπήρξε καμία άλλη επαφή. Τώρα πώς λέει ότι δεν είχε σεβασμό… Φαντάζομαι ότι θα το έχει μετανιώσει», ανέφερε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

«Εμείς ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα ώστε να κάνει μια τέτοια δήλωση. Προσέφερε στον Ολυμπιακό, είναι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο ίδιος υποτιμά τον εαυτό του με το να κάνει τέτοιες δηλώσεις και να απαξιώνει τη δική του ιστορία. Εμείς δεν είπαμε τίποτα για εκείνον, σε όσα παιχνίδια ήρθε δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, ίσα-ίσα ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Έκανε μια επαγγελματική επιλογή, ο ίδιος υποτιμά τον εαυτό του με τέτοιες δηλώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like