Αρχική » Έσε: «Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να σέβεται τον Ολυμπιακό – Μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας»

Έσε: «Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να σέβεται τον Ολυμπιακό – Μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας»

by admin

Έτοιμος να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στη League Phase του Europa League είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι μετά και την ονειρεμένη περσινή σεζόν, όπου κατέκτησε το Europa Conference League.

Oι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Λιόν και ο Σαντιάγο Έσε, θέλησε να… καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας, μετά και τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η εικόνα των Πειραιωτών θα βελτιώνεται. Τόνισε δε, ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγαίνουν συμπεράσματα, ενώ υπογράμμισε ότι άπαντες στην ομάδα θέλουν να βοηθήσουν, προκειμένου να έχουν όλοι τον ίδιο σεβασμό προς τον Ολυμπιακό μετά και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Μεταξύ άλλων στάθηκε και στην αγωνιστική του κατάσταση, ενώ απάντησε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στους οποίους συμμετείχε με την εθνική Αργεντινής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν έξτρα πίεση για το αυριανό ματς: «Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας διοργάνωσης, είμαστε μια ομάδα που τώρα ξεκίνησε να αποκτά ρυθμό, έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά με τον δικό τους τρόπο. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που θα γνωριστεί μεταξύ της, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε και να βγάζουμε συμπεράσματα. Αποδείξαμε και πέρυσι ότι μπορούμε να αλλάξουμε γρήγορα νοοτροπία και εικόνα από το ένα ματς στο άλλο. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, δεν έχουμε ικανοποιήσει με την παρουσία μας ως τώρα αλλά μπορούμε να το βελτιώσουμε αυτό, να αλλάξουμε την εικόνα μας και είναι πολύ θετικό ότι τα παιχνίδια είναι το ένα μετά το άλλο».

Για το τι συζητούν ο ίδιος με τους συμπαίκτες του αυτές τις ημέρες στα αποδυτήρια: «Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας, με όλο το σταφ, αναλύουμε τι συμβαίνει και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό που κερδίσαμε μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Παρόλα τα λάθη που προηγήθηκαν, δεν πρέπει να μένουμε εκεί. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να τα διορθώσουμε, δουλεύοντας και να συνεχίσουμε να διορθώνουμε τα λάθη μας, κάνοντας καλύτερα πράγματα από πέρυσι. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να σέβεται τον Ολυμπιακό, όπως έκανε και πέρυσι μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου».

Για τον ίδιο και το ότι παίζει εδώ και πάνω από ένα χρόνο συνεχόμενα χωρίς διακοπή…: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι πανέτοιμος. Όσα παιχνίδια και να παίξω νιώθω καλά, αν δεν είμαι εντάξει θα το πω στον προπονητή, θα δώσω τα πάντα, νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου, έκανα καλές διακοπές το καλοκαίρι και θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό».

Ποια είναι η άποψή του για το πώς τελείωσε ο προημιτελικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής: «Αυτό αποτελεί παρελθόν, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία η συμμετοχή μου στην Ολυμπιάδα, εγώ όμως είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό, είμαι συγκεντρωμένος εδώ. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Ήταν κρίμα που δεν περάσαμε στην επομένη φάση αλλά αυτό που μετράει τώρα είναι ο Ολυμπιακός και το αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like