Αρχική » Έρχονται οι ξένοι του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Έρχονται οι ξένοι του μπασκετικού ΠΑΟΚ

by admin

Τετάρτη και Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να βρίσκονται κι οι έξι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η αρχή θα γίνει το πρωί της Τετάρτης στις 08:40, με τους Rocky Kreuser και Cedric Henderson Jr.

Στις 20:15 της ίδιας μέρας αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Devonte Upson και Jake Forrester. Το πρόγραμμα αφίξεων της Τετάρτης θα κλείσει ο Frank Bartley, ο οποίος αναμένεται στις 23:05 στη Θεσσαλονίκη.

Οι αφίξεις των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθούν το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης με τον Shavar Reynolds Jr., ο οποίος αναμένεται στις 20:15. Το πρωί της Τρίτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ενώ θα ακολουθήσει κι ο Νίκος Περσίδης.

Από το πρωί της Τετάρτης θα ξεκινήσουν με τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ οι ιατρικές κι αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι εξετάσεις κι ο εργομετρικός έλεγχος όλων των παικτών του ρόστερ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή και το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου θα ξεκινήσει η προετοιμασία με την πρώτη προπόνηση στο «PAOK Sports Arena».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like