Αρχική » Έκλεισε κι άλλον γκαρντ η ΑΕΚ Betsson: Συμφωνία με τον γκαρντ Ναχίμ Αλέιν

Έκλεισε κι άλλον γκαρντ η ΑΕΚ Betsson: Συμφωνία με τον γκαρντ Ναχίμ Αλέιν

by admin

Μετά από την απόκτηση του Πρέντις Χαμπ, η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε δεύτερη μεταγραφική κίνηση ξένου παίκτη στη θέση των γκαρντ. Η «Ένωση» έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ναχίμ Αλέιν.

Ο 23χρονος αριστερόχειρας Αμερικανός (1,93μ.) είναι κόμπο γκαρντ και διακρίνεται κυρίως για το μακρινό του σουτ. Αγωνιζόταν στο κολέγιο του Σεντ Τζονς, όπου είχε για προπονητή του, τον Ρικ Πιτίνο. Μάλιστα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» φέρονται να έχουν πάρει και την άποψη του Αμερικανού κόουτς (με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση από την κοινή τους πορεία στην Εθνική ομάδα ο τζένεραλ μάνατζερ, Κώστας Κώτσης), για τον Αλέιν.

Ο νεαρός άσος, που είναι ρούκι στο επαγγελματικό μπάσκετ, την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο 6,4 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα, με 44% στα σουτ εντός πεδιάς. To 2022/23 έπαιζε στο Κονέκτικατ με το οποίο πήρε το πρωτάθλημα μετρώντας 5,2 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 17,9 λεπτά ανά αγώνα, ενώ στα τρία πρώτα του χρόνια στο κολέγιο έπαιξε στο Virginia Tech.

Συνολικά στην πενταετή κολεγιακή του καριέρα είχε 7,9 πόντους (37,1% στα τρίποντα), 2,1 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 23,9 λεπτά ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like