Αρχική » Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Ανάλυση και Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Ανάλυση και Προγνωστικά αγώνα

by admin

Σπουδαία αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League διεξάγεται στο «Βίλα Παρκ» ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Άρσεναλ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Βίλα Παρκ», (42789), Μπέρμιγχαμ
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ
  • Στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους μονομαχίες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, οι δυο ομάδες μέτρησαν από πέντε νίκες η καθεμιά.
  • Έχει επιβεβαιωθεί το No/Goal έξι φορές στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ρεπορτάζ Άστον Βίλα

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν, στην οποία εξασφάλισε την παρουσία της φέτος στο Champions League, η Άστον Βίλα μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα της Premier League, επικρατώντας στην πρεμιέρα με 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Οι «χωριάτες» προηγήθηκαν με γκολ του Αμαντού Ονάνα, όμως ισοφαρίστηκαν στο πρώτο μέρος. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Τζον Ντουράν στο 80ο λεπτό και έτσι η ομάδα του Έμερι ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης το Over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι τραυματίες Καμαρά και Μινγκς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαρτίνεζ, – Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντίνι, – Μπέιλι, Τίλεμανς, Ονάνα, ΜακΓκίν, – Γουότκινς, Ντουράν.

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Με… υψηλές βλέψεις ξεκινάει και τη φετινή σεζόν η Άρσεναλ, η οποία θέτει κυρίως ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Στην εκκίνηση της Premier League κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 επί της Γουλβς και τα γκολ τα σημείωσαν οι Χάβερτζ και Σάκα. Το σύνολο του Αρτέτα, πραγματοποιώντας το καλοκαίρι ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ του, στοχεύει στο 2/2 κόντρα σε μια ομάδα που γνωρίζει τον τρόπο να του δημιουργεί προβλήματα.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί έξι φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης το Goal/goal.

Απουσίες: Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού είναι οι Τιέρνι και Τομιγιάσου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φάμπιο Βιέιρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια, – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκαμπριέλ, Ζιντσένκο, – Όντεγκααρντ, Πάρτεϊ, Ράις, – Σάκα, Χάβερτζ, Μαρτινέλι.

Άστον Βίλα – Άρσεναλ προγνωστικά

Στα πρώτα ντέρμπι της χρονιάς, η Άρσεναλ συνήθως δεν ανοίγεται ιδιαίτερα, όμως και οι δυο ομάδες έχουν την ποιότητα να διεκδικήσουν το γκολ, όμως θα ρίξουν σίγουρα βάρος και στο αποτέλεσμα. Η άμυνα της Άστον Βίλα δεν πήρε και… άριστα στο ματς της πρεμιέρας, ωστόσο περιμένουμε καλύτερη αντίδραση. Το ταλέντο υπάρχει όμως και στις δυο μεριές, οπότε καταλήξαμε στην combo επιλογή του Goal/goal μαζί με το Under 4,5 τέρματα, στην απόδοση του 2.17 στο Pamestoixima.gr.

Αγγλία – Premier League – 24/08/2024 19:30

Άστον Βίλα – Άρσεναλ

Goal/goal & Under 4,5

2,17

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like