Αρχική » Άγριος «σκοτωμός» στο Survivor! – Koubanezos.gr

Άγριος «σκοτωμός» στο Survivor! – Koubanezos.gr

by admin

Ένταση και νεύρα στο Survivor ανάμεσα σε δύο πρώην φίλους, που αντάλλαξαν πολύ βαριές κουβέντες. Δείτε το τρελό σκηνικό…

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του πρώτου επεισοδίου της νέας εβδομάδας στο Survivor ήταν οι άλλοτε φίλοι Γιώργος Γκιουλέκας και Φάνης Μπολέτσης. Αμφότεροι πρωταγωνίστησαν για… αρνητικούς λόγους, καθώς υπήρξε ένταση λίγες ημέρες πριν το φινάλε της φετινής σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ.

Πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor, ο Γιώργος Γκιουλέκας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Φάνη Μπολέτση και η κόντρα τους… δεν κρύφτηκε. Συγκεκριμένα, ο παίκτης των μπλε, στις συνεντεύξεις του έχει κάνει γνωστό πως τον ενοχλούν μερικά πράγματα στη συμπεριφορά του αντιπάλου του στην τελευταία τους μονομαχία.

Στον αντίποδα, ο Φάνης δεν μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει παραπάνω για τον αντίπαλό του, καθώς στη συνέντευξή του μετά τα αγωνίσματα, τόνισε πως δεν έχει πια τη διάθεση να ασχοληθεί με τον άλλοτε φίλο του, διότι δεν σέβεται τίποτα.

Στον αγώνα ασυλίας που ακολούθησε, οι παίκτες των δυο ομάδων συνάντησαν ξανά τους Τούρκους All Star, όμως στο τέλος τα φώτα έπεσαν πάνω στη μονομαχία των δυο Ελλήνων για την ασυλία. Οι Μπλε έκαναν καλύτερες επιλογές, πήραν προβάδισμα από νωρίς και στο τέλος κέρδισαν τον αγώνα με 12-7.

Στον πάγκο των Κόκκινων, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Κατερίνα Δαλάκα διαφώνησαν για τα ματσαρίσματα, ενώ αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, συζητήθηκαν τα ονόματα προς αποχώρηση, με αυτό του Χριστόφορου Ταξίδη να δεσπόζει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like