Αρχική » Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άγιαξ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Μια σπουδαία ανατροπή ψάχνει ο Παναθηναϊκός στο Άμστερνταμ, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Άγιαξ με 1-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

ΑΓΙΑΞ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (55.865), Άμστερνταμ.
  • Διαιτητής: Κρις Κάβανα.
  • Πρώτο ματς: Παναθηναϊκός – Άγιαξ 0-1.
  • Ο Άγιαξ μετρά πέντε νίκες και μία ήττα σε έξι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.
  • Σε 5/6 μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το no goal.
  • Ο Άγιαξ έχει απολογισμό 13-8-3 απέναντι σε ομάδες από την Ελλάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ολλανδία.

Ρεπορτάζ Άγιαξ

Βρήκε το γκολ που χρειαζόταν στο ΟΑΚΑ και πήρε το διπλό με 1-0, για να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Το γκολ του Μπέργκχαους στο 28’ αποδείχθηκε αρκετό για τον Άγιαξ, ο οποίος γενικά είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Εντούτοις, αμύνθηκε όπως έπρεπε και δεν επέτρεψε και στους γηπεδούχους να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, διατηρώντας αυτό το 0-1 μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Την Κυριακή μπήκε στη μάχη του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 1-0 την Χέρενφεν για την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας. Ο Χλίνσον πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 45’, με την ομάδα του Φαριόλι να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της.

Stat attack: Έχει κερδίσει τρία από τα τέσσερα φετινά επίσημα ματς του με σκορ 1-0.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ράζμουσεν, Βάινταλ, Άβιλα και Άερτσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πάσφεερ – Ρενς, Σούταλο, Μπάας, Χάτο – Φιτζ-Κιμ, Χέντερσον, Τέιλορ – Μπέργκχαους, Μπέρχβαϊν, Άκπομ.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ή έστω την ισοπαλία εντός έδρας, κι έτσι πηγαίνει με σημαντικό μειονέκτημα για την σημερινή ρεβάνς της Ολλανδίας. Σε μια από τις πρώτες αξιόλογες στιγμές του παιχνιδιού στο 28’, ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Μπέργκχαους. Οι «πράσινοι» έκτοτε βγήκαν μπροστά και πίεσαν αλλά είχαν λίγες καλές ευκαιρίες. Κορυφαίες το δοκάρι του Μπακασέτα στο 44’, το ακυρωθέν γκολ του Μαντσίνι στο 54’ και το άστοχο πλασέ του Γερεμέγεφ στο 61’. Πλέον, το «τριφύλλι» χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά και πάνω για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Europa League, ειδάλλως θα αντιμετωπίσει τη Λανς με στόχο την είσοδο στο league phase του Conference League.

Stat attack: Στα τελευταία τρία εκτός έδρας ευρωπαϊκά του ματς επιβεβαιώθηκε το over 3,5.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάλντοκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Τσέριν, Αράο – Μαντσίνι, Μπακασέτας, Τζούρισιτς – Ιωαννίδης.

Άγιαξ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Το 0-1 του πρώτου αγώνα είναι ελαφρώς… καταδικαστικό για τον Παναθηναϊκό. Όχι πως ο συγκεκριμένος Άγιαξ αποτελεί φόβητρο, αλλά θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και αρκετή τύχη για να κάνει την ανατροπή το «τριφύλλι». Ειδικά απέναντι στην σφιχτή άμυνα του Αίαντα, που με τον Φαριόλι στον πάγκο έχει υιοθετήσει μια πιο αμυντικογενή τακτική. Ειδικά εντός έδρας ο Αίαντας δεν χαρίζεται, και πιθανώς θα ψάξει μια αντίστοιχη νίκη για να κλειδώσει την πρόκριση. Πάμε με το combo 1Χ & under 3,5 στο 1.83 της Novibet.

Europa League – 15/08/2024 21:15

Άγιαξ – Παναθηναϊκός

1Χ & Under 3,5

1,83

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like