Αρχική » Το πλάνο του Αλμέιδα για το ντέρμπι

Το πλάνο του Αλμέιδα για το ντέρμπι

by admin

Ένα σημαντικό, για πολλούς λόγους, ντέρμπι έχει αύριο το βράδυ η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η «Ένωση» θέλει όσο τίποτα τη νίκη, που θα της φέρει τους τρεις βαθμούς, ενώ νωρίτερα παίζει ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ με τον Άρη και ανάλογα με τα αποτελέσματα, μπορεί να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό είναι το μήνυμα που θα περάσει ο Αργεντινός τεχνικός στους παίκτες, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Χθες στα Σπάτα έμειναν εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Άρολντ Μουκουντί και Μόουζες Οντουμπάτζο, τους οποίος δεν υπολογίζει ο «Πελάδο» για το αυριανό ματς στην OPAP Arena.

Εκτός, βέβαια, παραμένει και ο Μαρσιάλ, ο οποίος έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα, ενώ είναι σχεδόν δέκα μήνες χωρίς επίσημο ματς στα πόδια του.

Σε ό,τι αφορά τώρα την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στρακόσα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιο («παίζει» και του Χατζισαφί).

Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ένας εκ των Σιμάνσκι ή Γιόνσον, ενώ ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ένας εκ των Πινέδα ή Λιούμπιτσιτς, με τον Λαμένα να παίζει πίσω από τον σέντερ φορ. Στα δεξιά της επιθετικής γραμμής θα βρίσκεται ο Ελίασον, αριστερά ο Κοϊτά και στην κορυφή ο Πιερό.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like