Αρχική » Τεράστια συμφωνία Γιαννακόπουλου – Μπαίνουν λεφτά στην ΚΑΕ! – Koubanezos.gr

Τεράστια συμφωνία Γιαννακόπουλου – Μπαίνουν λεφτά στην ΚΑΕ! – Koubanezos.gr

by admin

Νέο «συμπαίκτη» βρήκε ο Παναθηναϊκός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προχωρά σε ένα πολύ σημαντικό deal. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Νέα χορηγική συμφωνία προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνωστοποίησε το deal που έκανε με την ΒΙΤmarkets. Η «πράσινη» ΚΑΕ μάλιστα έσπευσε να ενημερώσει το κοινό της για τη νέα της κίνηση, η οποία θα προσφέρει πολλά πράγματα στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, η BITmarkets ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα και ο Παναθηναϊκός θα γίνει η πρώτη ομάδα που συνεργάζεται με μια εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Η εταιρεία αυτή μέσω της στρατηγικής «Crypto Made Simple», ανοίγει την παγκόσμια αγορά κρυπτονομισμάτων σε όλους και είναι προσιτή προς όλο το κοινό, όλες τις ώρες και σε 15 γλώσσες με εκπαιδευτικό υλικό για τους πιθανούς επενδυτές της.

Έτσι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχωράει σε μια αρκετά καινοτόμα συνεργασία, η οποία αναμένεται να ενισχύσει και όλο το κοινό στο χώρο των επενδύσεων ανοίγοντας νέους δρόμους για την πρόοδο και την εξέλιξη του αθλητισμού και των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like