Αρχική » Τέλος από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ ο Χιώτης

Τέλος από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ ο Χιώτης

by admin

Παρελθόν από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ θ’ αποτελέσει ο Διονύσης Χιώτης.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ είχε την τελευταία διετία το πόστο του υπεύθυνου ανάπτυξης τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής της «Ένωσης».

Ανακοίνωσε λοιπόν μέσω των social media ότι αποχωρεί, μιας και αναμένεται να ενταχθεί στο τιμ του Χρήστου Κόντη, ο οποίος θ’ αναλάβει την Αλ Φέιχα της Σαουδικής Αραβίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χιώτη

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για όλες τις παραγωγικές στιγμές που βιώσαμε.

Ήταν πραγματικά ξεχωριστός ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκαν τα ταλέντα όλων των μελών της ομάδας αλλά κυρίως ξεχωριστή είναι η κουλτούρα συνεργασίας η οποία χαρακτήριζε την κάθε ημέρα εργασίας μας.

Το γεγονός πως αγωνίστηκα από την Ακαδημία της ΑΕΚ ως και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο Champions League αλλά και εργάστηκα ως προπονητής τερματοφυλάκων από την ΑΕΚ Β’ ως και την ακαδημία με τα ίδια περήφανα κιτρινόμαυρα χρώματα με συγκινεί ιδιαίτερα καθώς το ταξίδι εντός αυτού του μοναδικού συλλόγου σε βελτιώνει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΑΕΚ και εύχομαι ολόψυχα στη νέα διοίκηση τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.

Υ.Γ. Ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Κυριακίδη για όλα όσα περάσαμε, όλες τις δυσκολίες που είχαμε και τις τόσο παραγωγικές συζητήσεις που κάναμε».

.........

Α

ΠΗΓΗ

You may also like