Αρχική » Συγκίνηση για βίντεο του Καρρά που βγήκε στη δημοσιότητα! (ΒΙΝΤΕΟ) – Koubanezos.gr

Συγκίνηση για βίντεο του Καρρά που βγήκε στη δημοσιότητα! (ΒΙΝΤΕΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Πάντα ζωντανός μέσω της μουσικής του θα μείνει ο Βασίλης Καρράς, για τον οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα σπάνιο βίντεο.

Μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα, ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του, τους θαυμαστές του και ολόκληρο τον χώρο των καλλιτεχνών στην Ελλάδα. Πέρα από το ταλέντο του, ήταν ένας αγαπητός καλλιτέχνης που ξεχώριζε για το ήθος του και τον χαρακτήρα του σε όλους και έμεινε… αθάνατος μέσω της μουσικής του.

Η Κωνσταντίνα, όπως και πολλοί άνθρωποι αναφέρουν συχνά στις συζητήσεις τους τον Βασίλη Καρρά και τα τραγούδια του, επηρεασμένοι σαφώς από την απώλειά του παρά το πέρας των έξι σχεδόν μηνών.

Έτσι, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από μία παλιά του συνέντευξη κατά την οποία μιλούσε για την συνεργασία τους με πολύ ωραία λόγια.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή του Μ.Πουνέντη «Άνω Κάτω» στον ΣΚΑΪ, μίλησε για την κόρη του, Ειρήνη, η οποία μεγάλωσε σχεδόν μόνη της με τη μητέρα της και έγινε μία καταπληκτική γυναίκα. Ο Βασίλης Καρράς έδειχνε πως ήταν μετανιωμένος για το γεγονός πως έλειπε πολλές και κυρίως τις βραδινές ώρες από το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης είχε προχωρήσει σε μία αποκάλυψη για τον καρκίνο και το 2022 που έμαθε τα… κακά μαντάτα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like