Αρχική » Σταμολάμπρου στο sport-fm.gr: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι στον Παναθηναϊκό – Να υπηρετούμε τις αξίες του συλλόγου»

Σταμολάμπρου στο sport-fm.gr: «Πάντα υψηλοί οι στόχοι στον Παναθηναϊκό – Να υπηρετούμε τις αξίες του συλλόγου»

by admin

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, έχει πλέον γυρίσει σελίδα και υπό τις οδηγίες της νέας προπονήτριας, Βασιλείας Γκουζίνη, στοχεύει στην κατάκτηση του νταμπλ, καθώς και σε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο «κορμός» στο ρόστερ του «τριφυλλιού» έχει διατηρηθεί και με σημαντικές προσθήκες, οι Κυπελλούχες Ελλάδας θέλουν να συνεχίσουν να… ανεβαίνουν και να αποσκοπούν στην επίτευξη όλων των υπαρκτών στόχους τους.

Ανάμεσα στις παίκτριες που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν ήταν και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου. Η διεθνής γκαρντ, στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού Α.Ο. μίλησε στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου για τη νέα εποχή στην οποία μπαίνει η ομάδα, τα στοιχεία που δουλεύονται και θα προστεθούν στο παιχνίδι της, αλλά και τη χημεία μεταξύ των παλαιότερων και των νέων παικτριών.

Μεταξύ άλλων απάντησε και για τα συναισθήματα που τη διακατέχουν όταν αποθεώνεται από τον κόσμο του «τριφυλλιού», αποκαλύπτοντας ότι ακόμα… συγκινείται με τις επευφημίες προς το πρόσωπο της, που την έκαναν να δακρύσει, μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της περασμένης σεζόν στο κλειστό της Λεωφόρου «Παύλος Γιαννακόπουλος».

@sporfm946 ?????????? ???????????? ???? ???????????? ?????? ????????????????Ϊ??????-???? ???????????????????????? ?????? ?????????? ?????? ???????????????? #sporfm #panathinaikos ? πρωτότυπος ήχος – sporfm946

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου:
Για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό: »Καινούργια σεζόν για την ομάδα, δεύτερη δική μου. Έχουμε γυρίσει σελίδα. Μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση η περσινή σεζόν, καθώς κατακτήσαμε το Κύπελλο, αλλά χάσαμε το πρωτάθλημα, δυστυχώς, στις λεπτομέρειες στον πέμπτο τελικό.
Για τους στόχους που έχουν τεθεί: «Προφανώς και όταν αγωνιζόμαστε για τον Παναθηναϊκό, οι στόχοι παραμένουν πάντα υψηλοί. Αυτό που έχουμε θέσει εμείς ως στόχο σαν ομάδα είναι κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε, να φτάσουμε στο σημείο που θέλει η coach, να παίζουμε όσο καλά μπορούμε και σε κάθε προπόνηση να γινόμαστε καλύτερες. Προφανώς οι στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Λίγο πολύ, ούσα επαγγελματίας αθλήτρια, έχω βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις. Δυστυχώς οι καταστάσεις στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι αυτές, μπορεί να βρεθείς μες στη σεζόν με αλλαγή προπονητή. στο τέλος της σεζόν, είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Χρειάζεται σίγουρα ένας χρόνος προσαρμογής, προκειμένου να απορροφήσουμε αυτά που θέλει η καινούργια coach, να αλλάξουμε το παιχνίδι μας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε και δύο-τρία καινούργια κορίτσια, αλλά δουλεύουμε όλες πάρα πολύ σκληρά, ακούμε αυτά που έχει να μας πει το προπονητικό επιτελείο και προσπαθούμε να τα εφαρμόσουμε μες στο γήπεδο.

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Όσες φορές και να δω αυτό το βίντεο… η αλήθεια είναι ότι το αποφεύγω γιατί συνεχίζω και συγκινούμαι όσες φορές και να το δω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για έναν αθλητή, ήταν κάτι το μοναδικό. Προφανώς δεν θα επιδιώξω κάτι ανάλογο, αυτό είναι στον κόσμο, εγώ απλά θα προσπαθήσω με τις εμφανίσεις μου να φέρω νίκες στην ομάδα, να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει. Ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του έμπρακτα και τον ευχαριστώ πολύ.

Για την προσαρμογή των μεταγραφών: «Είναι σημαντικό για μια ομάδα να διατηρεί το βασικό της κορμό και κυρίως το βασικό κορμό των Ελληνίδων, εμείς ωστόσο έχουμε διατηρήσει και τις δύο από τις τρεις ξένες που είχαμε και πέρσι. Προσπαθούμε να περάσουμε και στις καινούριες παίκτριες πώς λειτουργεί αυτή η ομάδα, τις αξίες που πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός και πρέπει να τις υπηρετούμε, προφανώς να τις μεταλαμπαδεύσουμε στις καινούριες. Ωστόσο, και οι καινούργιες φέρνουν καινούργια χαρακτηριστικά στην ομάδα που είναι πολύ σημαντικό. Όλες μαζί προφανώς έχουμε τους ίδιους στόχους και θα παλέψουμε πολύ σκληρά για αυτούς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like