Αρχική » Σοκ! Έτσι είναι σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

Σοκ! Έτσι είναι σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Ο φακός της κάμερας «τσάκωσε» τον Πέτρο Φιλιππίδη σε σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του. Αγνώριστος, με μακρύ άσπρο μούσι και πολύ αδυνατισμένος!

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εντόπισε σε μια σπάνια εμφάνιση τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Ελπίδα Ντάνου και ο ηθοποιός συνέχισε να… κρατάει χαμηλό προφίλ.

Τον τελευταίο καιρό, ο γνωστός ηθοποιός δίνει το «παρών» στα social media, δείχνοντας να είναι ενεργός με βιντεάκια και παλιές του επιτυχίες στην τηλεόραση, όμως δεν κινεί τα βλέμματα σε μεγάλο βαθμό.

Στο φακό της «Super Κατερίνα», ο Πέτρος Φιλιππίδης ρωτήθηκε για τυχόν θεατρική του επιστροφή με τον ίδιο ωστόσο να μη δίνει απάντηση στο κοινό, όμως το μόνο που θέλησε να πει ήταν μια «καλημέρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δηλώσει πρόσφατα πως θα μιλήσει σε λίγο καιρό για όσα έχουν συμβεί με εκείνον με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like