Αρχική » Σλάβια Πράγας – Λιλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σλάβια Πράγας – Λιλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η Λιλ βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από το league phase του Champions League μετά τη νίκη της με 2-0 εντός έδρας, σε μια ρεβάνς που η Σλάβια Πράγας ψάχνει μια ιστορική ανατροπή

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Φορτούνα Αρένα» (19.370), Πράγα.
  • Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς.
  • Πρώτο ματς: Λιλ – Σλάβια Πράγας 2-0.
  • Η Λιλ έχει κερδίσει και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους.
  • Απολογισμό 3-4-7 έχει η Σλάβια Πράγας απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ η Λιλ μετρά μόνο νίκες στους πέντε αγώνες της κόντρα σε ομάδες από την Τσεχία.

Ρεπορτάζ Σλάβια Πράγας

Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκεται η Σλάβια Πράγας όσον αφορά την συμμετοχή της στο Champions League. Ηττήθηκε με 2-0 στη Βαλενσιέν κάνοντας πολύ μέτρια εμφάνιση και χρειάζεται μια τεράστια προσπάθεια για να κάνει την ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκαν τα πάντα με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 52’ και το 77’. Οι Τσέχοι στάθηκαν αρκετά άτυχοι, καθώς και στα δύο τέρματα της Λιλ βρήκαν απάντηση, όμως τα γκολ των Όγκμπου (64’) και Χίτιλ (80’) ακυρώθηκαν από το VAR για χέρι και οφσάιντ αντίστοιχα.

Stat attack: Έχει κερδίσει έξι από τα τελευταία επτά ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς της.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Στάνιεκ, Ντούντερα, Φίλα, Βίλτσεκ, Τσάλουπεκ, Ογκουνγκμπάι, και Ζιμρίζλι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κίνσκι – Χόλες, Όγκμπου, Ζίμα – Μάζοπουστ, Ντόρλεϊ, Ζαφείρης, Ντιούφ – Σρανζ, Προβόντ, Χόρι.

Ρεπορτάζ Λιλ

Έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στο league phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κερδίζοντας με 2-0 την Σλάβια Πράγας στο «Σταντ ντου Χαϊνό». Παρότι στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε και πραγματοποίησε δώδεκα τελικές, στο δεύτερο είναι που βρήκε τα γκολ με τους Ντέιβιντ (52’) και Ζέγκροβα (77’). Με το ίδιο σκορ κέρδισε και την Ανζέ το Σάββατο για να ζευγαρώσει τις νίκες της στη Ligue 1. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με γκολ των Μενιέ (34’) και Μπαγιό (90+4’) πήρε το τρίποντο.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Εκτός οι Γκόμες, Ουμτιτί, Μπενταλέμπ, Ζεντάντκα και Ισμαΐλι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Σεβαλιέ – Μενιέ, Ντιακιτέ, Αλεξάντρο, Γκούντμουντσον – Σάντος, Μουκαού, Αντρέ – Καμπελά, Ζέγκροβα – Ντέιβιντ.

Σλάβια Πράγας – Λιλ προγνωστικά

Θα τα δώσει όλα για τη νίκη και την ανατροπή η Σλάβια, όμως ίσως αυτό να μην είναι αρκετό. Η Λιλ παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο αμυντικά και στην επίθεση βρίσκει λύσεις. Ο υψηλός ρυθμός που θα επιβάλλουν οι γηπεδούχοι θα αναγκάσει τους «λιλουά» να βγουν από το «καβούκι» τους και να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα κενά που θα αφήσει η ομάδα της Πράγας. Γι’ αυτό θα πάμε στο goal/goal με απόδοση 1.79 στη Novibet, αφού το σύνολο του Ζενεσιό σκοράρει σε τέσσερα από τα πέντε φετινά επίσημα παιχνίδια.

Champions League – 28/08/2024 22:00

Σλάβια Πράγας – Λιλ

Goal/goal

1,79

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like