Αρχική » Σάριτς: «Η Ελλάδα είναι γεμάτη ταλέντο – Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε»

Σάριτς: «Η Ελλάδα είναι γεμάτη ταλέντο – Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε»

by admin

Η Ελλάδα και η Κροατία θα έρθουν αντιμέτωπες την Κυριακή (07/07, 21:00, ΕΡΤ1) για μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Ντάριο Σάριτς μίλησε για το επερχόμενο αυτό σπουδαίο παιχνίδι και αποθέωσε τη «γαλανόλευκη» και το ταλέντο που διαθέτει στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Δομινικανή Δημοκρατία: «Περιμέναμε ότι θα είναι καλοί, έχουν φανταστικό προπονητή και τρομερούς γκαρντ, ικανούς να σουτάρουν μετά από ντρίμπλα. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς και στο τέλος σταθήκαμε και τυχεροί που δεν μπήκε το τελευταίο σουτ. Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για αύριο».

Για την Ελλάδα: «Προφανώς είναι το φαβορί σε αυτό το τουρνουά. Παίζουν φανταστικό μπάσκετ και έχουν έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Αλλά σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για να νικήσουμε. Η Ελλάδα θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου της, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον στόχο της επιτροφή της Κροατίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες: «Έχει περάσει καιρός από την τελευταία μας εμφάνιση σε Ολυμπιακούς. Την προηγούμενη φορά παίξαμε 4-5 παιχνίδια στην Τουρκία και τώρα παίζουμε στην Ελλάδα. Θα σημαίνει πολλά για εμάς και για τους νεότερους παίκτες μας να προκριθούμε και να έχουμε κάτι για να παλέψουμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον αν ξεχωρίζει κάποιον άλλο παίκτη της Εθνικής μας πέρα από τον Γιάννη: «Ο Μήτογλου παίζει πολύ καλά, ο Γουόκαπ και ο Καλάθης είναι φανταστικοί παίκτες, ο Παπανικολάου βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο για τόσα πολλά χρόνια, όλοι οι γκαρντ είναι ικανοί σουτέρ, ο Παπαγιάννης εντυπωσίασε με τη Φενέρ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολο και για την Ελλάδα. Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει τον τελικό και ας νικήσει ο καλύτερος».

@sporfm946 Οι δηλώσεις του Ντάριο Σάριτς ενόψει του τελικού Ελλάδα-Κροατία #sporfm #greece #croatia #olympics ? original sound – sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like