Αρχική » Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ο «δικέφαλος του βορρά» με το πλεονέκτημα του 4-0 από το πρώτο ματς, θέλει να… σφραγίσει και τυπικά την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League.

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Tallaght Stadium»
  • Διαιτητής: Ντονάτας Ρούμσας
  • Πρώτο ματς: ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς 4-0
  • Στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει ισάριθμες φορές και τα γκολ είναι 9-2 υπέρ του «Δικέφαλου του Βορρά».
  • Ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα απέναντι σε ομάδες από την Ιρλανδία, ενώ η Σάμροκ Ρόβερς έχει αντιμετωπίσει μόνο τον ΠΑΟΚ από ελληνικές ομάδες με απολογισμό τρεις ήττες.

Ρεπορτάζ Σάμροκ Ρόβερς

Μακριά από το ανταγωνιστικό προφίλ παρουσιάστηκε στην Τούμπα η Σάμροκ Ρόβερς, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ και… διασύρθηκε στο τέλος. Στο 52′ έμεινε και με δέκα παίκτες και δεν μπόρεσε να δείξει τα θετικά της στοιχεία. Η συμμετοχή της όμως σε ομίλους έχει εξασφαλιστεί και θα βρεθεί στο Conference League εφόσον αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ, με το μυαλό να βρίσκεται ήδη εκεί, ενώ για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, την Κυριακή ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της απέναντι στην Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να παραμένει μακριά από την κορυφή της κατάταξης.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί πέντε φορές στα τελευταία επτά παιχνίδια της το Goal/goal.

Απουσίες: Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι τραυματίες Άαρον ΜακΕνέφ και Ρόρι Γκάφνεϊ, ενώ τιμωρημένος από το πρώτο ματς είναι ο Τζόσουα Χόνοχαν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πολς – Χοάρ, Κλίρι, Γκρέις – Μπερνς, Γουότς, Ο’ Νιλ, Κλαρκ – Νιούτζεντ, Μάντριου – Γκριν.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Το καλύτερο ίσως παιχνίδι του πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επί της ουσίας «σφράγισε» από νωρίς την πρόκριση και τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League με το εμφατικό 4-0. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει ότι χρειάζεται… αυτοκτονία για να μην προκριθεί ο «Δικέφαλος» και για αυτό το λόγο, ίσως δούμε και νέα σχήματα με δοκιμές για τους Θεσσαλονικείς ενόψει της συνέχειας στη χρονιά. Ενδιάμεσα, για τη δεύτερη στροφή της Super League, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε με 2-0 στην έδρα του επί του Παναιτωλικού χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Σάστρε και Τισουντάλι.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στους τελευταίους δέκα αγώνες του το Over 2,5 γκολ ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται μόνο ο Μπράντον Τόμας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κάστρο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τσάλοφ.

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Ξεκάθαρο είναι το προβάδισμα που έχει ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση, οπότε αναμένουμε ένα πιο… άνετο και χαλαρό παιχνίδι από τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Η Σάμροκ θεωρούμε πως θα παλέψει για… την τιμή των όπλων, όμως χωρίς το ματς να αποκτήσει ιδιαίτερη ένταση. Έτσι, καταλήγουμε στην combo επιλογή του Goal/goal μαζί με το Under 9,5 κόρνερ στον αγώνα, που βρίσκεται στην τιμή του 2.87 στο Pamestoixima.gr.

Europa League – 29/08/2024 22:00

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ

Goal/goal & Under 9,5 κόρνερ

2,87

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like