Αρχική » Προγνωστικά Stoiximan Super League: Σπουδαία παιχνίδια με παγίδες

Προγνωστικά Stoiximan Super League: Σπουδαία παιχνίδια με παγίδες

by admin

Κυριακή των ντέρμπι στη Stoiximan Super League και ο Νίκος Κλάδος βλέπει κάποιες παγίδες και πιθανές εκπλήξεις στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Stoiximan Super League: Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Καλησπέρα σε όλους, δυνατά ντέρμπι έχει η μέρα για τα προγνωστικά Stoiximan Super League και τα πράγματα μόνο εύκολα που δεν είναι για τις ομάδες. Πάμε να τα δούμε.

Λύγισε στην Γαλλία ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε με 2-0 από τη Λιόν και τώρα ψάχνει αντίδραση. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι Πειραιώτες έμειναν για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη και ενδεχόμενη γκέλα σημαίνει μουρμούρα. Ο Ατρόμητος είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, με τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εξίσου σημαντικό βέβαια τα έντεκα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια όπου σκόραρε σε όλα.

Εδώ ακριβώς βρήκα την αξία, το over 0,5 γκολ για τον Ατρόμητο στο 2.15. Δεν με νοιάζει αν ανοίξει το σκορ, αν μειώσει σε 4-1. Με νοιάζει να σκοράρει. Για περισσότερο ρίσκο το 1,5 του Ατρόμητου είναι στο 6.30 αλλά το ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη απεγνωσμένα με φρενάρει.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Οι δυο ομάδες για τις οποίες είχα περισσότερες φιλοδοξίες στην εκκίνηση. Η ΑΕΚ είναι μεν δεύτερη αλλά είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν κι έχει χάσει ήδη τέσσερις βαθμούς. Με λίγα λόγια και πρώτη να ήταν με απόλυτο βαθμών δεν θα ήταν περίεργο. Πραγματικά αυτός ο αποκλεισμός από την Ευρώπη έχει στοιχίσει στον «δικέφαλο» και το πρώτο δύσκολο παιχνίδι είναι μπροστά. Ο Παναθηναϊκός κάπως μαζεύτηκε τον τελευταίο μήνα μετά την ήττα στη Γαλλία. Πέρασε αλώβητος από την Τούμπα και πάει στο δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι. Έχει μείνει στο -5 από την κορυφή και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Στοιχηματικά είναι παιχνίδι που θα φανεί πως θα πάει στο πρώτο εικοσάλεπτο. Ένα γκολ νωρίς όμως θα κρίνει την εξέλιξη του και οι δυο το μηδέν πίσω θέλουν κατά κύριο λόγο. Επιλογή μου το goal/goal στο συμπαθητικό 1.78.

ΠΑΟΚ – Άρης

Λίγα λόγια για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Το άφησα εκτός επιλογών για να δω πως θα ξεκινήσει πρώτα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν το καθαρίσει σχετικά νωρίς θα έχει πρόβλημα. Και οι αποδόσεις του Άρη είναι ψηλά, ακόμα και για να σκοράρει.

Ελλάδα – Super League – 29/09/2024 18:00

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Ατρόμητος Οver 0,5

2,15

Ελλάδα – Super League – 29/09/2024 21:30

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Goal/goal

1,78

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like