Αρχική » Προγνωστικά MLB: Σίνγκλετον μέχρι… 55.00

Προγνωστικά MLB: Σίνγκλετον μέχρι… 55.00

by admin

Έναρξη εβδομάδας και ο Παναγιώτης Δογαντζής παραθέτει τα προγνωστικά MLB με επιλογές έως 55.00 στο αποψινό πρόγραμμα.

Προγνωστικά MLB: Με φόρα οι Άστρος

Καλησπέρα σε όλους. Πέρασαν τα φαβορί Πάδρες και Γιάνκις και εμείς περάσαμε την πόρτα του ταμείου. Σήμερα θα πάμε σε ένα ειδικό και ένα combo fun bet στα προγνωστικά MLB.

Μεγάλο ντέρμπι ξεκινάει τα ξημερώματα με τους πρωταθλητές Ρέιντζερς να υποδέχονται τους Άστρος. Οι Τεξανοί δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αφού έχουν δύο νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Από την άλλη, οι Άστρος μπήκαν ξανά σε τροχιά play off αφού με συνεχόμενες νίκες βρίσκονται στην όγδοη προνομιούχο θέση. Μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο πίτσερ καθώς ο Χάντερ Μπράουν θα βρει τον κακό αυτή την περίοδο Άντριου Χίνι.

Εμείς θα πάρουμε ένα ειδικό παίκτη με μεγάλη αξία στα μάτια μου. Ο Τζον Σίνγκλετον από τη θέση που βρίσκεται, βρίσκει με καλή συνέπεια την μπάλα και γενικότερα κερδίζει βάσεις. Σήμερα θα βρει μπροστά του τον Χίνι που στην τελευταία του αναμέτρηση έδωσε έξι χιτ με ισάριθμα run. Δεν μπορώ να αποφύγω το εξαιρετικό 1.85 και θα το βάλω στα προγνωστικά μου.

Τέλος, σαν fun bet επιλογή θα μπει και το combo με home runs του Σίνγκλετον με τον σταρ Άλεξ Μπρέγκμαν.

ΗΠΑ – MLB – 06/08/2024 03:05

Ρέιντζερς – Άστρος

Τζον Σίνγκλετον Οver 0,5 total bases

1,85

ΗΠΑ – MLB – 06/08/2024 03:05

Ρέιντζερς – Άστρος

Μπρέγκμαν Οver 0,5 home run & Τζον Σίνγκλετον Οver 0,5 home run

55,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like