Αρχική » Προγνωστικά Euro: Βγάζουν under στο 2.25

Προγνωστικά Euro: Βγάζουν under στο 2.25

by admin

Προγνωστικά Euro από τον Λάμπρο Μακράκη, με το παιχνίδι των Ισπανών με την Γεωργία να δίνει ειδικό στο 2.25.

Προγνωστικά Euro: Ισπανία – Γερμανία

Καλημέρα σε όλους. Δεύτερη μέρα για την φάση των «16» και απόψε τίθενται αντιμέτωπες η έκπληξη της διοργάνωσης, Γεωργία και η πιο πειστική ομάδα μέχρι στιγμής, Ισπανία. Πάμε για προγνωστικά Euro.

Οι Ισπανοί πέρασαν άνετα τη φάση των ομίλων με 3/3, χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ. Ειδικά στο παιχνίδι με την Ιταλία φάνηκαν οι δυνατότητές τους. «Έπνιξαν» τους Ιταλούς, αν και δεν βρήκαν το εύκολο γκολ.

Οι Γεωργιανοί ζουν ένα όνειρο. Πρώτη παρουσία σε ομίλους και πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με νίκη επί της Πορτογαλίας. Ωστόσο, παραμένουν μαχητική, αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδα που στηρίζεται αρκετά στον τερματοφύλακά της.

Η αναμέτρηση θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματικότητα τον Ισπανών. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα αμυνθούν μαζικά και αν βρουν χώρο θα χτυπήσουν στην κόντρα. Μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, αφού η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε μπορεί να κρατήσει εύκολα την μπάλα στα πόδια της για όση ώρα επιθυμεί. Λίγες θα είναι η φάσεις της παρέας του Κβαρατσκέλια στην αντίπαλη εστία.

Στα προγνωστικά Euro θα επιλέξω τις under 6,5 προσπάθειες για γκολ της Γεωργίας στο 2.25 της Novibet.

Euro – 30/06/2024 22:00

Ισπανία – Γεωργία

Γεωργία under 6,5 προσπάθειες για γκολ

2,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like